שקשוקה לבנה עם יוגורט ועשבי תיבול

ישראל אהרוני ממציא מחדש את ארוחת הבוקר ומכין שקשוקה לבנה עם יוגורט ועשבי תיבול. אל תשכחו לקנות לחם או פוקצ'ה כדי לנגב את הרוטב
ישראל אהרוני ממציא מחדש את ארוחת הבוקר ומכין שקשוקה לבנה עם יוגורט ועשבי תיבול. אל תשכחו לקנות לחם או פוקצ'ה כדי לנגב את הרוטב
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    456
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.7 קק״ל 911.4 קק״ל
    פחמימות 15.6 גרם 31.2 גרם
    שומן 32.8 גרם 65.6 גרם
    נתרן 1538.0 מ״ג 3076.1 מ״ג
    חלבון 25.7 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 20.8 גרם
    כולסטרול 612.4 מ״ג 1224.8 מ״ג
    סידן 323.3 מ״ג 646.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 218.7 מ״ג 437.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    456
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 455.7 קק״ל 911.4 קק״ל
    פחמימות 15.6 גרם 31.2 גרם
    שומן 32.8 גרם 65.6 גרם
    נתרן 1538.0 מ״ג 3076.1 מ״ג
    חלבון 25.7 גרם 51.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 10.4 גרם 20.8 גרם
    כולסטרול 612.4 מ״ג 1224.8 מ״ג
    סידן 323.3 מ״ג 646.6 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 218.7 מ״ג 437.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים ופורסים את השום. קוצצים דק את הפלפל החריף.
  2. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום, האורגנו והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
  3. מוסיפים את היוגורט, עלי הרוקט, המלח והפלפל השחור ומחממים כדקה.
  4. שוברים את הביצים פנימה ומבשלים בעדינות כ-5 דקות.
  5. מפזרים מעל מלח ופלפל שחור, מעט סומק ומגישים עם פוקצ’ה או לחם פריך.

הערות

  • מומלץ להגיש עם פוקצ'ה חמה או טוסטים פריכים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקשוקה לבנה עם יוגורט ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות