בלי קמח בכלל: טארט קוקוס עם קרם קוקוס-שוקולד

שילוב מהפנט של שני טעמים חזקים וארומטים. טארט קוקוס אישי ממולא בקרם קוקוס-שוקולד מענג. כל הפאן הזה בלי קמח בכלל, ללא גלוטן ומתאים גם לפסח!
שילוב מהפנט של שני טעמים חזקים וארומטים. טארט קוקוס אישי ממולא בקרם קוקוס-שוקולד מענג. כל הפאן הזה בלי קמח בכלל, ללא גלוטן ומתאים גם לפסח!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    363
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.9 קק״ל 2177.5 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 177.5 גרם
    שומן 24.8 גרם 149.1 גרם
    נתרן 13.9 מ״ג 83.2 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 25.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.6 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 120.2 גרם
    כולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 32.5 מ״ג 195.1 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 22.4 מ״ג
    אשלגן 399.3 מ״ג 2395.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    363
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.9 קק״ל 2177.5 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 177.5 גרם
    שומן 24.8 גרם 149.1 גרם
    נתרן 13.9 מ״ג 83.2 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 25.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.6 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 120.2 גרם
    כולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״ג
    סידן 32.5 מ״ג 195.1 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 22.4 מ״ג
    אשלגן 399.3 מ״ג 2395.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלתיות קוקוס

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס.

    טארט קוקוס 2
    ממלאים את השקעים בתערובת הקוקוס והחלבונים

  3. מערבבים בקערה את שבבי הקוקוס והחלבונים לתערובת אחידה ודביקה.
  4. בעזרת ידיים משומנות מחלקים את התערובת בין השקעים ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
  5. אופים במשך 12-15 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים מהתנור ומקררים בתוך התבנית.

    טארט קוקוס 3
    ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס ליצירת המילוי

  6. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי.
  7. מוסיפים את המלח ומערבבים לתערובת חלקה.

    טארט קוקוס 4
    ממלאים את הקלתיות בתערובת השוקולד

  8. יוצקים את המילוי לתוך הקלתיות שבתבנית ומעבירים לקירור במקרר במשך 30 דקות לפחות.
  9. מחלצים את הטארטים מהתבנית ומגישים.

    טארט קוקוס7
    טארט קוקוס עם קרם קוקוס-שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלי קמח בכלל: טארט קוקוס עם קרם קוקוס-שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    דליה שמואל

    קינוח מהמם לפסח❤️❤️❤️

קטגוריות

אביזרים

טכניקות