ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי ומוצרלה

ישראל אהרוני מכין מנה נהדרת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות, חומץ בלסמי וקרעי גבינת מוצרלה. נשנוש בין הארוחות או מנת פתיחה לארוחה חלבית
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עגבניות

הגשה

אופן הכנה

  1. מורחים כל פרוסת לחם בשמן זית ומפזרים עליה עלי תימין.
  2. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וקולים את פרוסות הלחם משני צדיהן. מוציאים לצלחת.
  3. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים במחבת החמה כשצידן החתוך כלפי מטה. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת עם שמן זית ואורגנו.צולים 3 דקות.
  4. מוסיפים את החומץ הבלסמי, המלח והפלפל השחור ומטגנים עוד דקה.
  5. מגישים: מניחים על צלחת הגשה את פרוסות הלחם הקלוי. מעליהן שמים את תערובת העגבניות. בעזרת הידיים, קורעים חתיכות מגבינת המוצרלה ומפזרים מעל. מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח גס ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 278.6 קק״ל 1114.4 קק״ל
פחמימות 25.0 גרם 99.9 גרם
שומן 18.5 גרם 74.1 גרם
נתרן 766.1 מ״ג 3064.3 מ״ג
חלבון 5.8 גרם 23.0 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 57.0 מ״ג 228.1 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 637.3 מ״ג 2549.2 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody