ברוסקטה עם עגבניות של ישראל אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנת פתיחה מושלמת מהמטבח האיטלקי - ברוסקטה עם עגבניות המורכבת מלחם מטוגן עם שום ושמן זית וסלט עגבניות מתובל
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים גס את העגבניות ודק את הבצל. כותשים את השום. פורסים את הבאגט.
  2. בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, הבצל, השמן, החומץ הבלסמי. המלח, הפלפל והבזיליקום.
  3. מורחים על פרוסות הלחם בנדיבות את השום.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה. מכניסים אליו את הלחם ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם מזהיב היטב.
  5. מניחים את הלחם על צלחות, ומניחים מעליו תלולית נדיבה של סלט העגבניות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 240.4 קק״ל 961.7 קק״ל
פחמימות 23.5 גרם 94.1 גרם
שומן 14.5 גרם 58.0 גרם
נתרן 508.8 מ״ג 2035.1 מ״ג
חלבון 7.6 גרם 30.5 גרם
סיבים תזונתיים 8.1 גרם 32.3 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 6.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 165.0 מ״ג 659.8 מ״ג
ברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
אשלגן 1437.1 מ״ג 5748.5 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody