גלידה עם סירופ שוקולד, קצפת וסוכריות צבעוניות

יש לכם גלידה במקפיא ומתחשק לכם קינוח קצת יותר מפונפן? תמרה אהרוני משדרגת את הקינוח הכי טעים ומכינה גלידה עם סירופ שוקולד, המון קצפת וסוכריות צבעוניות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

סירופ שוקולד

קצפת

אופן הכנה

  1. מניחים את השוקולד, הווניל והשמנת בסיר קטן, ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק וסמיך.
  2. במיקסר עם וו בלון או בעזרת מטרפה ידנית מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת.
  3. מניחים כמה כדורי גלידה בכל קערית ומעל מניחים תלולית של קצפת.
  4. יוצקים מעל את רוטב השוקולד, מפזרים את הסוכריות ומקשטים בגליליות.

הערות

  • אפשר לבחור בכל טעם של גלידה שאוהבים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 390.1 קק״ל 1560.4 קק״ל
פחמימות 46.2 גרם 184.6 גרם
שומן 19.9 גרם 79.5 גרם
נתרן 103.1 מ״ג 412.5 מ״ג
חלבון 6.0 גרם 24.1 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 16.6 גרם 66.5 גרם
כולסטרול 115.5 מ״ג 462.0 מ״ג
סידן 163.4 מ״ג 653.7 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
אשלגן 354.1 מ״ג 1416.4 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody