דג פורל מאודה עם כרישה וג’ינג’ר ברוטב מיסו

ליה שומרון פינדר מכינה מנה בריאה וקלילה לארוחת צהריים או לאירוח נפלא בסופ"ש - דג פורל מאודה עם כרישה וג'ינג'ר ברוטב מיסו
  • ליה שומרון פינדר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את הלימונים לפרוסות דקות.
  2. חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. חותכים את הג’ינג’ר ואת הבצל הירוק לרצועות דקות.
  3. בתחתית כלי אידוי מבמבוק שמים פרוסות לימון שירפדו את כל התחתית. מעליהן שמים מעט ג’ינג’ר וכרשה.
  4. ממלאים את בטן הדגים בפרוסות לימון, בצל ירוק וגבעולי כוסברה, מתבלים במעט מלח ומניחים מעל הירקות בסיר האידוי.
  5. שמים את כלי האידוי מעל סיר עם מים רותחים ומאדים במשך 20 דקות.
  6. מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים את מיץ התפוחים לסף רתיחה.
  7. מסירים מהאש, מוסיפים את המיסו, שמן השומשום והמלח ומערבבים היטב.
  8. מעבירים את הדגים לצלחות הגשה עם מעט מהירקות שבכלי האידוי. מוזגים מעט רוטב על כל דג ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 139.5 קק״ל 558.1 קק״ל
פחמימות 28.1 גרם 112.5 גרם
שומן 4.9 גרם 19.6 גרם
נתרן 780.6 מ״ג 3122.4 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 15.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 118.8 מ״ג 475.2 מ״ג
ברזל 3.5 מ״ג 14.1 מ״ג
אשלגן 468.5 מ״ג 1874.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody