דג מרוקאי מהסרטים – סיר דגים של ג’ולי

רון יוחננוב פשוט מתחנן שתנסו את הדג המרוקאי של ג'ולי. מנת דג מרוקאי שתתאים עם כל דג שתרצו - פשוט שמים את כל המרכיבים הנהדרים בסיר, נותנים להם להתבשל ביחד ויש לכם מנה מפנקת לשישי בערב או לחג
רון יוחננוב פשוט מתחנן שתנסו את הדג המרוקאי של ג'ולי. מנת דג מרוקאי שתתאים עם כל דג שתרצו - פשוט שמים את כל המרכיבים הנהדרים בסיר, נותנים להם להתבשל ביחד ויש לכם מנה מפנקת לשישי בערב או לחג
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.4 קק״ל 3362.2 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 251.1 גרם
    שומן 29.8 גרם 178.7 גרם
    נתרן 925.9 מ״ג 5555.5 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 201.8 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 93.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 289.0 מ״ג 1733.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 4868.3 מ״ג 29209.6 מ״ג
    אבץ 10.5 מ״ג 62.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.4 קק״ל 3362.2 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 251.1 גרם
    שומן 29.8 גרם 178.7 גרם
    נתרן 925.9 מ״ג 5555.5 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 201.8 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 93.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 289.0 מ״ג 1733.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 4868.3 מ״ג 29209.6 מ״ג
    אבץ 10.5 מ״ג 62.8 מ״ג
    סגור

אין כמו דג מרוקאי בשישי, בחג או סתם כי מתחשק משהו טעים. מנת הדגים של ג’ולי, שכבר מזמן הפכה לחלק מהמשפחה, משלבת דג עם תפוחי אדמה, קוביות של גמבה והמון עשבי תיבול. אז אם אתם מחפשים רעיון למנה שתספיק לכל המשפחה ותהפוך כל ארוחה לחגיגית ומושקעת, כדאי לכם לנסות את המתכון הזה של דג מרוקאי ולא תתחרטו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • 6 פילה דג דניס
    מפולטים ללא עור. אפשר כל דג שרוצים. מומלץ דגי ים אבל אפשר גם עם פילה של דגי בריכה
  • 1/2 לימון בינוני
    וקערת מים

רוטב


אופן הכנה

  1. משרים את הדגים בתוך קערה עם מים ולימון לפחות חצי שעה (ככה ג’ולי עושה - אני לא מתווכח).
  2. מערבבים את המצרכים לרוטב בקערה קטנה.
  3. מחממים את השמן בסיר סוטאז’ רחב.
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה, את הפלפל האדום והחריף, את השום ומטגנים עד הזהבה מלאה. להפוך את תפוחי האדמה לצ’יפס!
  5. שופכים את גרגירי החומוס מעל ומניחים את הדגים בסיר.
  6. מערבבים היטב את הרוטב ושופכים אותו מעל הדגים.
  7. דואגים לכסות את כל הדגים היטב ברוטב ומנערים את הסיר בזהירות.
  8. מביאים לרתיחה ומחלישים את הלהבה.
  9. מפזרים מעל את הכוסברה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
  10. מניחים את הסיר להתקרר למשך רבע שעה, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג מרוקאי מהסרטים – סיר דגים של ג’ולי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      ראי סעיף 2 באופן ההכנה

    Avatar
    שירה

    וואו נראה מעולה! מה אפשר לשים במקום ציר ירקות?

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמח לדעת איך יצא אם את מכינה. אפשר לשים מים

    Avatar
    יפה ונקין

    אותה בקשה גם במתכון הזה נא להפריד בין החומרים לרוטב לבין מה שצריך לשים על האש

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, ישנה הפרדה במצרכים. מצרכי הרוטב רשומים בנפרד תחת הכותרת “רוטב”.

      Avatar
      אלונה

      צודקת, אין הפרדה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות