דג מרוקאי מהסרטים – סיר דגים של ג’ולי

רון יוחננוב פשוט מתחנן שתנסו את הדג המרוקאי של ג'ולי. מנת דג מרוקאי שתתאים עם כל דג שתרצו - פשוט שמים את כל המרכיבים הנהדרים בסיר, נותנים להם להתבשל ביחד ויש לכם מנה מפנקת לשישי בערב או לחג
רון יוחננוב פשוט מתחנן שתנסו את הדג המרוקאי של ג'ולי. מנת דג מרוקאי שתתאים עם כל דג שתרצו - פשוט שמים את כל המרכיבים הנהדרים בסיר, נותנים להם להתבשל ביחד ויש לכם מנה מפנקת לשישי בערב או לחג
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.4 קק״ל 3362.2 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 251.1 גרם
    שומן 29.8 גרם 178.7 גרם
    נתרן 925.9 מ״ג 5555.5 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 201.8 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 93.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 289.0 מ״ג 1733.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 4868.3 מ״ג 29209.6 מ״ג
    אבץ 10.5 מ״ג 62.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 560.4 קק״ל 3362.2 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 251.1 גרם
    שומן 29.8 גרם 178.7 גרם
    נתרן 925.9 מ״ג 5555.5 מ״ג
    חלבון 33.6 גרם 201.8 גרם
    סיבים תזונתיים 15.6 גרם 93.9 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 289.0 מ״ג 1733.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 24.8 מ״ג
    אשלגן 4868.3 מ״ג 29209.6 מ״ג
    אבץ 10.5 מ״ג 62.8 מ״ג
    סגור

אין כמו דג מרוקאי בשישי, בחג או סתם כי מתחשק משהו טעים. מנת הדגים של ג’ולי, שכבר מזמן הפכה לחלק מהמשפחה, משלבת דג עם תפוחי אדמה, קוביות של גמבה והמון עשבי תיבול. אז אם אתם מחפשים רעיון למנה שתספיק לכל המשפחה ותהפוך כל ארוחה לחגיגית ומושקעת, כדאי לכם לנסות את המתכון הזה של דג מרוקאי ולא תתחרטו.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • 6 פילה דג דניס
    מפולטים ללא עור. אפשר כל דג שרוצים. מומלץ דגי ים אבל אפשר גם עם פילה של דגי בריכה
  • 1/2 לימון בינוני
    וקערת מים

רוטב


אופן הכנה

  1. משרים את הדגים בתוך קערה עם מים ולימון לפחות חצי שעה (ככה ג’ולי עושה - אני לא מתווכח).
  2. מערבבים את המצרכים לרוטב בקערה קטנה.
  3. מחממים את השמן בסיר סוטאז’ רחב.
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה, את הפלפל האדום והחריף, את השום ומטגנים עד הזהבה מלאה. להפוך את תפוחי האדמה לצ’יפס!
  5. שופכים את גרגירי החומוס מעל ומניחים את הדגים בסיר.
  6. מערבבים היטב את הרוטב ושופכים אותו מעל הדגים.
  7. דואגים לכסות את כל הדגים היטב ברוטב ומנערים את הסיר בזהירות.
  8. מביאים לרתיחה ומחלישים את הלהבה.
  9. מפזרים מעל את הכוסברה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
  10. מניחים את הסיר להתקרר למשך רבע שעה, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג מרוקאי מהסרטים – סיר דגים של ג’ולי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    רחל קנר

    מתכון מעולה, מכינים המון, אין על המתכונים של רון יוחננוב. תודה רבה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות