המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה בציפוי פריך

המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה משגעת! לחמניית המבורגר עם קציצת בטטה בציפוי פאנקו, נימוחה מבפנים ופריכה מבחוץ, מוגשת עם מיונז, טריאקי וירקות המבורגר קלאסיים
המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה משגעת! לחמניית המבורגר עם קציצת בטטה בציפוי פאנקו, נימוחה מבפנים ופריכה מבחוץ, מוגשת עם מיונז, טריאקי וירקות המבורגר קלאסיים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.3 קק״ל 1909.1 קק״ל
    פחמימות 70.0 גרם 280.1 גרם
    שומן 15.7 גרם 62.9 גרם
    נתרן 1024.1 מ״ג 4096.6 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 62.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.9 מ״ג 243.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 423.9 מ״ג 1695.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    477
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.3 קק״ל 1909.1 קק״ל
    פחמימות 70.0 גרם 280.1 גרם
    שומן 15.7 גרם 62.9 גרם
    נתרן 1024.1 מ״ג 4096.6 מ״ג
    חלבון 15.6 גרם 62.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.4 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 60.9 מ״ג 243.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 423.9 מ״ג 1695.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות בטטה

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבטטה ל-4 פרוסות בעובי כ-2 ס”מ. משתמשים רק בחלק העבה של הבטטה.
  2. ממלאים סיר במים ומבשלים את פרוסות הבטטה עד שהן מתחילות להתרכך. מסננים ומעבירים לנייר סופג.
  3. מחממים את שני סוגי השמן במחבת.
  4. מכינים 3 קערות: עם קמח, עם ביצים טרופות ותערובת הפנקו והתבלינים.
  5. טובלים את פרוסות הבטטה בקמח, אחרי זה בביצה ואחרי זה בתערובת הפירורים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מרכיבים את ההמבורגרים: מורחים את החלק התחתון של כל לחמנייה במיונז וטריאקי, שמים מעל עלה חסה, מעליו את קציצת הבטטה, ומעליה את כל התוספות. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה בציפוי פריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות