
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים17
מצרכים
קציצות בטטה
-
1 בטטה גדולהקלופה
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית כורכום
הגשה
-
4 לחמניות המבורגר בינוניותחצויות
-
4 כפיות מיונז
-
4 כפיות רוטב טריאקימזרח מערב
-
4 עלי חסות אייסברג
-
1 בצל סגול בינוניפרוס לטבעות
-
1 עגבנייה בינוניתחתוכה לפרוסות
-
1 מלפפון חמוץ גדולחתוך לפרוסות
אופן הכנה
- חותכים את הבטטה ל-4 פרוסות בעובי כ-2 ס”מ. משתמשים רק בחלק העבה של הבטטה.
- ממלאים סיר במים ומבשלים את פרוסות הבטטה עד שהן מתחילות להתרכך. מסננים ומעבירים לנייר סופג.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת.
- מכינים 3 קערות: עם קמח, עם ביצים טרופות ותערובת הפנקו והתבלינים.
- טובלים את פרוסות הבטטה בקמח, אחרי זה בביצה ואחרי זה בתערובת הפירורים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מרכיבים את ההמבורגרים: מורחים את החלק התחתון של כל לחמנייה במיונז וטריאקי, שמים מעל עלה חסה, מעליו את קציצת הבטטה, ומעליה את כל התוספות. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
462.8
קק״ל
1851.0
קק״ל
פחמימות
68.6
גרם
274.3
גרם
שומן
15.1
גרם
60.6
גרם
נתרן
1010.3
מ״ג
4041.3
מ״ג
חלבון
14.8
גרם
59.2
גרם
סיבים תזונתיים
4.5
גרם
18.1
גרם
שומן רווי
2.7
גרם
10.8
גרם
כולסטרול
126.6
מ״ג
506.4
מ״ג
סידן
58.7
מ״ג
234.7
מ״ג
ברזל
1.7
מ״ג
6.8
מ״ג
אשלגן
422.1
מ״ג
1688.6
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
2.8
מ״ג
תגובות (3)
אחד הטובים
אליפותתת!!!
נראה ממש טוב😋😋