המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה בציפוי פריך

המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה משגעת! לחמניית המבורגר עם קציצת בטטה בציפוי פאנקו, נימוחה מבפנים ופריכה מבחוץ, מוגשת עם מיונז, טריאקי וירקות המבורגר קלאסיים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

קציצות בטטה

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הבטטה ל-4 פרוסות בעובי כ-2 ס”מ. משתמשים רק בחלק העבה של הבטטה.
  2. ממלאים סיר במים ומבשלים את פרוסות הבטטה עד שהן מתחילות להתרכך. מסננים ומעבירים לנייר סופג.
  3. מחממים את שני סוגי השמן במחבת.
  4. מכינים 3 קערות: עם קמח, עם ביצים טרופות ותערובת הפנקו והתבלינים.
  5. טובלים את פרוסות הבטטה בקמח, אחרי זה בביצה ואחרי זה בתערובת הפירורים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מרכיבים את ההמבורגרים: מורחים את החלק התחתון של כל לחמנייה במיונז וטריאקי, שמים מעל עלה חסה, מעליו את קציצת הבטטה, ומעליה את כל התוספות. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 485.6 קק״ל 1942.5 קק״ל
פחמימות 67.0 גרם 268.1 גרם
שומן 17.8 גרם 71.2 גרם
נתרן 965.5 מ״ג 3861.9 מ״ג
חלבון 14.5 גרם 58.0 גרם
סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 12.6 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 55.2 מ״ג 221.0 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 403.9 מ״ג 1615.8 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody