השמש של תאילנד בסלט: סלט מנגו תאילנדי

געגועים לתאילנד, אודי ואושר מביאים לנו מתכון קל להכנה ב3 שלבים לסלט מנגו תאילנדי השילוב מושלם של טעמים וצבעים בצלחת אחת טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. קוצצים את הירקות לסלט.
  2. טוחנים את כל רכיבי הרוטב בבלנדר או בבלנדר מוט.
  3. מערבבים את הסלט עם הרוטב.

    סלט מנגו תאילנדי. צילום: אודי ואושר
    סלט מנגו תאילנדי. צילום: אודי ואושר

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 340.3 קק״ל 2041.6 קק״ל
פחמימות 37.8 גרם 226.9 גרם
סוכר 29.9 גרם 179.4 גרם
שומן 17.5 גרם 105.0 גרם
נתרן 1261.9 מ״ג 7571.7 מ״ג
חלבון 9.0 גרם 53.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 31.5 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 6.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 122.1 מ״ג 732.4 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
אשלגן 635.9 מ״ג 3815.2 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar