ויטלו טונטו: פרוסות עגל ברוטב טונה וצלפים

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים ויטלו טונטו: מנה איטלקית של פרוסות דקיקות של בשר עגל בקרם טונה. מגישים עם צלפים מטוגנים וביצה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

בשר

קרם טונה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מתבלים את נתח הבשר, עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור למשך 10 דקות עד 15 (לצלייה למידת מדיום רייר).
  3. מצננים ופורסים דק מאוד.
  4. מכינים קרם טונה: במעבד מזון טוחנים את המרכיבים לקרם חלק ושומרים בקירור להגשה.
  5. מכינים פאף צלפים: מטגנים את הצלפים המיובשים בשמן שחומם ל-180 מעלות למספר שניות. מספיגים ושומרים במקום יבש להגשה.
  6. הגשה: מניחים את פרוסות הבשר הדקות על הצלחת (בדומה לקרפצ׳יו), מתבלים בשמן זית מלח פלפל. מזלפים את קרם הטונה ביד חופשית, מפזרים את שני סוגי הצלפים, השאלוט והבזיליקום. מניחים ביצה חצויה ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 614.9 קק״ל 2459.7 קק״ל
פחמימות 5.6 גרם 22.5 גרם
שומן 62.5 גרם 250.2 גרם
נתרן 449.9 מ״ג 1799.5 מ״ג
חלבון 0.7 גרם 2.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 9.3 גרם 37.4 גרם
כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
סידן 24.9 מ״ג 99.6 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 81.0 מ״ג 323.9 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody