חביתת ירק אליפות: קוקו סבזי!

קוקו סבזי, חביתת ירק פרסית עשירה בעשבי תיבול, ירק ועלים ירוקים שמשדרגים את החביתה ומעניקים לה טעמים וארומות יחודיים. חביתה בריאה ומשביעה
קוקו סבזי, חביתת ירק פרסית עשירה בעשבי תיבול, ירק ועלים ירוקים שמשדרגים את החביתה ומעניקים לה טעמים וארומות יחודיים. חביתה בריאה ומשביעה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.0 קק״ל 1272.2 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 54.8 גרם
    סוכר 4.7 גרם 18.7 גרם
    שומן 24.9 גרם 99.7 גרם
    נתרן 1024.7 מ״ג 4098.7 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 59.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.7 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 190.6 מ״ג 762.5 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.3 מ״ג
    אשלגן 798.4 מ״ג 3193.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.0 קק״ל 1272.2 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 54.8 גרם
    סוכר 4.7 גרם 18.7 גרם
    שומן 24.9 גרם 99.7 גרם
    נתרן 1024.7 מ״ג 4098.7 מ״ג
    חלבון 14.8 גרם 59.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.7 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 190.6 מ״ג 762.5 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.3 מ״ג
    אשלגן 798.4 מ״ג 3193.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את כל עשבי התיבול והעלים הקצוצים עם הבצלים, הקישואים, האפונה והשום.
  2. בקערה נפרדת מקציפים היטב את הביצים, מוסיפים אליהן את רוטב הסויה, המלח והפלפל.

    ביצים ורוטב סויה בקערה
    מקציפים את הביצים עם רוטב הסויה

  3. ממיסים את התיבולית במעט מים חמים ומוסיפים לקערת הביצים. טורפים היטב.

    תיבולית קנור בכוס מים חמים
    ממיסים את התיבולית במים חמים

  4. מערבבים את בלילת הביצים עם הירוקים.

    תערובת ירוקים נכנסת לתערובת ביצים
    מערבבים את הירוקים עם הביצים

  5. מחממים במחבת עמוקה ורחבה את שמן הזית, חשוב לבחור מחבת שניתן להכניס לתנור.
  6. שופכים את בלילת העשבים והביצים למחבת עם השמן, מכסים במכסה ומטגנים על אש בינונית כרבע שעה, עד שהתחתית יציבה. מנערים מדי פעם בזהירות.

    תערובת קוקו סבזי נכנסת למחבת
    שופכים את הבלילה למחבת

  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומכניסים את המחבת ללא המכסה ל-20 דקות.
  8. הופכים את הקוקו סבזי מעל צלחת הגשה. מגישים לצד פלחי לימון ורוטב טחינה ירוק.
    חביתת ירק אליפות: קוקו סבזי!
    חביתת ירק אליפות: קוקו סבזי!

    קוקו סבזי
    בתיאבון! צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חביתת ירק אליפות: קוקו סבזי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    רות אלקצב

    היי האם ניתן להחליף את אבקת המרק בתיבול אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין אבקת מרק במצרכים.

    Avatar
    Yoram Schreiber

    כמה מים לערבב עם הקוביה לשפוך אחר כך לביצים ?

      Avatar
      מערכת Foody

      3 כפות מים רותחים

    Avatar
    ענת

    לא מאינה לך שאת משתמשת בקוביות מכל סוג/תוצרת שהיא!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות