-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.2 קק״ל 2763.3 קק״לפחמימות 12.9 גרם 258.9 גרםשומן 8.6 גרם 172.3 גרםנתרן 5.6 מ״ג 112.3 מ״גחלבון 2.9 גרם 58.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 61.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.8 מ״ג 235.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 78.9 מ״ג 1578.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות138
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.2 קק״ל 2763.3 קק״לפחמימות 12.9 גרם 258.9 גרםשומן 8.6 גרם 172.3 גרםנתרן 5.6 מ״ג 112.3 מ״גחלבון 2.9 גרם 58.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.6 גרםשומן רווי 3.1 גרם 61.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.8 מ״ג 235.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.7 מ״גאשלגן 78.9 מ״ג 1578.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 138 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת יבשים
-
1 כוס שיבולת שועל עבה
-
1/4 כוס גרעיני חמנייה
-
1/4 כוס גרעיני דלעת
-
1/4 כוס שומשום
-
1/4 כוס זרעי פשתן
-
1/4 כוס שקדים מולבנים שלמיםקצוצים
-
1/4 כוס אגוזי פקאןקצוצים
-
1/4 כוס אוכמניות מיובשות
-
1/4 כוס פירורי לחם
-
1/4 כוס סוכר חום
תערובת רטובים
-
1/4 כוס שמן קוקוס
-
1/4 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
-
1/4 כוס סילאן
-
2 חלבונים L
-
2 כפות קמח מלא
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הגרעינים, הזרעונים והאגוזים עם האוכמניות, פירורי הלחם והסוכר החום.
- בסיר קטן שמים את השמן, הטחינה והסילאן ומחממים מעט תוך כדי ערבוב עד קבלת בלילה אחידה ודלילה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
- בקערית קטנה טורפים היטב את החלבונים ומוסיפים באיטיות ותוך כדי בחישה את תערובת הטחינה. בוחשים היטב.
- מוזגים את תערובת הטחינה על המרכיבים היבשים ומערבבים היטב עד שהכול מכוסה בתערובת. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
- מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- יוצרים מהתערובת כדורים ומשטחים אותם בעזרת תחתית של כוס או ספל על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור החם במשך 20-30 דקות, עד שהחטיפים קלויים ושחומים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את שיבולת השועל, הגרעינים, הזרעונים והאגוזים עם האוכמניות, פירורי הלחם והסוכר החום.
- בסיר קטן שמים את השמן, הטחינה והסילאן ומחממים מעט תוך כדי ערבוב עד קבלת בלילה אחידה ודלילה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
- בקערית קטנה טורפים היטב את החלבונים ומוסיפים באיטיות ותוך כדי בחישה את תערובת הטחינה. בוחשים היטב.
- מוזגים את תערובת הטחינה על המרכיבים היבשים ומערבבים היטב עד שהכול מכוסה בתערובת. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
- מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- יוצרים מהתערובת כדורים ומשטחים אותם בעזרת תחתית של כוס או ספל על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור החם במשך 20-30 דקות, עד שהחטיפים קלויים ושחומים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן