-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5329.0 קק״ל 5329.0 קק״לפחמימות 639.8 גרם 639.8 גרםשומן 255.6 גרם 255.6 גרםנתרן 3820.7 מ״ג 3820.7 מ״גחלבון 116.5 גרם 116.5 גרםסיבים תזונתיים 26.5 גרם 26.5 גרםשומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרםכולסטרול 898.8 מ״ג 898.8 מ״גסידן 365.4 מ״ג 365.4 מ״גברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1311.3 מ״ג 1311.3 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות5329
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5329.0 קק״ל 5329.0 קק״לפחמימות 639.8 גרם 639.8 גרםשומן 255.6 גרם 255.6 גרםנתרן 3820.7 מ״ג 3820.7 מ״גחלבון 116.5 גרם 116.5 גרםסיבים תזונתיים 26.5 גרם 26.5 גרםשומן רווי 25.1 גרם 25.1 גרםכולסטרול 898.8 מ״ג 898.8 מ״גסידן 365.4 מ״ג 365.4 מ״גברזל 14.5 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 1311.3 מ״ג 1311.3 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 11.5 מ״גסגור
תראו איזה חלה יפה, טעימה ואוורירית אפשר להכין בקלות ויעילות במכשיר אחד. השוס שההתפחה והאפייה נעשית באותו המכשיר, כל התהליכים מבוקרים והתוצאה כאמור מהממת ואיכותית ביותר. תהנו מחלה מתוקה נפלאה!
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 5329 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
חלת בריוש
עיטור
-
2 כפות שומשום
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק היבשים, למעט המלח, מוסיפים את הנוזלים ולשים מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. מוסיפים את המלח במהלך הלישה.
- מקמחים מעט את הבצק, מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לסמארט ליד. מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול ובוחרים בתוכנית ”התפחה” ל-30 דקות (הבצק אמור להכפיל את נפחו).
- מעבירים את הבצק למשטח מעט מקומח ומחלקים ל-9 כדורים שווים.
- משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את כדורי הבצק צמוד זה לזה. מפזרים מעל שומשום.
- מוסיפים כוס מים לסיר הסמארט ליד ומניחים את הרשת בצד הגבוה מעל סיר הסמארט ליד. מניחים מעל את תבנית האפייה.
- סוגרים את המכסה ומעבירים את הסליידר למצב “בישול בשילוב אדים”. בוחרים בתוכנית ”אפייה + אדים” ל-30 דקות ב-150 מעלות.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק היבשים, למעט המלח, מוסיפים את הנוזלים ולשים מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. מוסיפים את המלח במהלך הלישה.
- מקמחים מעט את הבצק, מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לסמארט ליד. מעבירים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול ובוחרים בתוכנית ”התפחה” ל-30 דקות (הבצק אמור להכפיל את נפחו).
- מעבירים את הבצק למשטח מעט מקומח ומחלקים ל-9 כדורים שווים.
- משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את כדורי הבצק צמוד זה לזה. מפזרים מעל שומשום.
- מוסיפים כוס מים לסיר הסמארט ליד ומניחים את הרשת בצד הגבוה מעל סיר הסמארט ליד. מניחים מעל את תבנית האפייה.
- סוגרים את המכסה ומעבירים את הסליידר למצב “בישול בשילוב אדים”. בוחרים בתוכנית ”אפייה + אדים” ל-30 דקות ב-150 מעלות.
הכנתם את המתכון?
תגובות (7)
היכן רוכשים תבנית אפיה מתאימה ?
היי טלי, בחנויות לדברי אפיה ובישול.
אתמול ניסיתי להכין מתכון לחלה בריוש מתוקה לפי מתכון שנמצא באתר של פודי ובמיוחד לסיר נינגה… יצא לי יבש ושומני מאוד והלך לפח. הבצק לא תפח כלל והיה נורא שומני. שחה בשמן
היי, קשה לדעת מה לא הלך טוב בתהליך לפי דברייך, המתכון תקין
אפשר גם להכין בנינג׳ה פודי?
אפשר
גם בנינגיה גריל בתוכנית של Bake