
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.0 קק״ל 1220.0 קק״לפחמימות 80.3 גרם 321.2 גרםשומן 45.0 גרם 179.9 גרםנתרן 1603.9 מ״ג 6415.7 מ״גחלבון 50.6 גרם 202.4 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 185.6 גרםשומן רווי 40.1 גרם 160.4 גרםכולסטרול 39.4 מ״ג 157.5 מ״גסידן 50.3 מ״ג 201.1 מ״גברזל 41.0 מ״ג 163.8 מ״גאשלגן 106.9 מ״ג 427.5 מ״גאבץ 39.4 מ״ג 157.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 17 דק׳
-
קלוריות305
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.0 קק״ל 1220.0 קק״לפחמימות 80.3 גרם 321.2 גרםשומן 45.0 גרם 179.9 גרםנתרן 1603.9 מ״ג 6415.7 מ״גחלבון 50.6 גרם 202.4 גרםסיבים תזונתיים 46.4 גרם 185.6 גרםשומן רווי 40.1 גרם 160.4 גרםכולסטרול 39.4 מ״ג 157.5 מ״גסידן 50.3 מ״ג 201.1 מ״גברזל 41.0 מ״ג 163.8 מ״גאשלגן 106.9 מ״ג 427.5 מ״גאבץ 39.4 מ״ג 157.8 מ״גסגור
את המג’דרה הזו מכינים עם עדשים שחורות שהן קטנות ומתפצפצות בפה ואני מעדיפה אותן על כל האחרות. עם הנינג’ה פודי, כל העסק לוקח חמש דקות בלבד ויש לכם תוספת נפלאה או ארוחה צמחונית נהדרת. ומהו הסוד להכנת מג’דרה נפלאה? ערימות של בצל מטוגן שנותן לכל העסק לחות ומתקתקות.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 17 דק׳ | קלוריות 305 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
3 בצליםלבנים גדולים
-
1 כף סילאן
-
2 כפות שמן זית
-
1 כוס עדשים שחורות
-
1 כוס אורז בסמטי
-
2 כפיות מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
2 כוסות מים רותחים

אופן הכנה
- לילה קודם שוטפים את העדשים ומשרים אותן למשך הלילה בקערה עם מים פושרים.
- מכינים את המג’דרה: קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומכניסים לסיר הקרמי של הנינג’ה פודי. מוסיפים את 2 כפות שמן הזית.
- מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים שחומים, רכים ויפים.
- מוסיפים את האורז ומערבבים עם הבצל.
- מסננים את העדשים מהמים אחרי שהשרנו אותם לילה מראש ומוסיפים אותן לאורז והבצל.
- מתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל.
- מוסיפים כף סילאן ושתי כוסות מים רותחים.
- מפעילים את הנינג’ה פודי על פונקציית סיר לחץ, שימו לב שהכפתור העליון במכסה הסיר על מצב SEAL, ומפעילים על HIGH למשך 5 דקות בלבד עד אשר המג’דרה מוכנה.
מג’דרה אורז ועדשים שחורות עם הרבה בצל, פינוק בחמש דקות עבודה. צילום: אלי סטרול לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- לילה קודם שוטפים את העדשים ומשרים אותן למשך הלילה בקערה עם מים פושרים.
- מכינים את המג’דרה: קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומכניסים לסיר הקרמי של הנינג’ה פודי. מוסיפים את 2 כפות שמן הזית.
- מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים שחומים, רכים ויפים.
- מוסיפים את האורז ומערבבים עם הבצל.
- מסננים את העדשים מהמים אחרי שהשרנו אותם לילה מראש ומוסיפים אותן לאורז והבצל.
- מתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל.
- מוסיפים כף סילאן ושתי כוסות מים רותחים.
- מפעילים את הנינג’ה פודי על פונקציית סיר לחץ, שימו לב שהכפתור העליון במכסה הסיר על מצב SEAL, ומפעילים על HIGH למשך 5 דקות בלבד עד אשר המג’דרה מוכנה.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
ומה אם אין סיר נינג’ה? אפשר הוראות להכנה בסיר רגיל?
קטגוריות
אביזרים
טכניקות