< רקע נינג'ה

חמש דקות עבודה: מג’דרה אורז ועדשים נפלאה

הסוד להכנת מג'דרה אורז ועדשים שחורות נפלאה, טמון במרכיב אחד פשוט שעושה הבדל גדול בתוצאה והכל בחמש דקות עבודה!
הסוד להכנת מג'דרה אורז ועדשים שחורות נפלאה, טמון במרכיב אחד פשוט שעושה הבדל גדול בתוצאה והכל בחמש דקות עבודה!
  • עמית מאיר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    305
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.0 קק״ל 1220.0 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 321.2 גרם
    שומן 45.0 גרם 179.9 גרם
    נתרן 1603.9 מ״ג 6415.7 מ״ג
    חלבון 50.6 גרם 202.4 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 185.6 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.4 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 157.5 מ״ג
    סידן 50.3 מ״ג 201.1 מ״ג
    ברזל 41.0 מ״ג 163.8 מ״ג
    אשלגן 106.9 מ״ג 427.5 מ״ג
    אבץ 39.4 מ״ג 157.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 17 דק׳
  • קלוריות
    305
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.0 קק״ל 1220.0 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 321.2 גרם
    שומן 45.0 גרם 179.9 גרם
    נתרן 1603.9 מ״ג 6415.7 מ״ג
    חלבון 50.6 גרם 202.4 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 185.6 גרם
    שומן רווי 40.1 גרם 160.4 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 157.5 מ״ג
    סידן 50.3 מ״ג 201.1 מ״ג
    ברזל 41.0 מ״ג 163.8 מ״ג
    אשלגן 106.9 מ״ג 427.5 מ״ג
    אבץ 39.4 מ״ג 157.8 מ״ג
    סגור

את המג’דרה הזו מכינים עם עדשים שחורות שהן קטנות ומתפצפצות בפה ואני מעדיפה אותן על כל האחרות. עם הנינג’ה פודי, כל העסק לוקח חמש דקות בלבד ויש לכם תוספת נפלאה או ארוחה צמחונית נהדרת. ומהו הסוד להכנת מג’דרה נפלאה? ערימות של בצל מטוגן שנותן לכל העסק לחות ומתקתקות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. לילה קודם שוטפים את העדשים ומשרים אותן למשך הלילה בקערה עם מים פושרים.
  2. מכינים את המג’דרה: קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות ומכניסים לסיר הקרמי של הנינג’ה פודי. מוסיפים את 2 כפות שמן הזית.
  3. מפעילים על תכנית בישול/צריבה למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים שחומים, רכים ויפים.
  4. מוסיפים את האורז ומערבבים עם הבצל.
  5. מסננים את העדשים מהמים אחרי שהשרנו אותם לילה מראש ומוסיפים אותן לאורז והבצל.
  6. מתבלים במלח, כמון, כורכום ופלפל.
  7. מוסיפים כף סילאן ושתי כוסות מים רותחים.
  8. מפעילים את הנינג’ה פודי על פונקציית סיר לחץ, שימו לב שהכפתור העליון במכסה הסיר על מצב SEAL, ומפעילים על HIGH למשך 5 דקות בלבד עד אשר המג’דרה מוכנה.
    מג’דרה אורז ועדשים שחורות עם הרבה בצל, פינוק בחמש דקות עבודה. צילום: אלי סטרול

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמש דקות עבודה: מג’דרה אורז ועדשים נפלאה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    דידית רובאי

    ומה אם אין סיר נינג’ה? אפשר הוראות להכנה בסיר רגיל?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות