חצ’פיתה: חצ’פורי בפיתה שעושה חיים קלים

הנה רעיון מקורי לארוחת ערב היום - חצ'פורי פיתה, או בשמו השני "חצ'פיתה"! 2 דקות הכנה בלי לכלוך ובלי כלים ויש לכם מנה שסוגרת פינה לארוחת ערב מהירה וטעימה
הנה רעיון מקורי לארוחת ערב היום - חצ'פורי פיתה, או בשמו השני "חצ'פיתה"! 2 דקות הכנה בלי לכלוך ובלי כלים ויש לכם מנה שסוגרת פינה לארוחת ערב מהירה וטעימה
  • Berko Made
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    465
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 464.8 קק״ל 464.8 קק״ל
    פחמימות 51.6 גרם 51.6 גרם
    שומן 16.5 גרם 16.5 גרם
    נתרן 1051.9 מ״ג 1051.9 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 279.0 מ״ג 279.0 מ״ג
    סידן 462.6 מ״ג 462.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 279.1 מ״ג 279.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    465
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 464.8 קק״ל 464.8 קק״ל
    פחמימות 51.6 גרם 51.6 גרם
    שומן 16.5 גרם 16.5 גרם
    נתרן 1051.9 מ״ג 1051.9 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 279.0 מ״ג 279.0 מ״ג
    סידן 462.6 מ״ג 462.6 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 279.1 מ״ג 279.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור

רוצים עוד מתכונים של BERKO-MADE? רוצים להישאר מעודכנים ובעניינים? עקבו אחריה ברשתות החברתיות!

לאינסטגרם שלה

לפייסבוק שלה

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. בעזרת סכין חדה חותכים עיגול גדול בצד העליון של הפיתה ומוציאים את החלק שנחתך (אפשר לשמור אותו ואח”כ לאפות יחד עם הפיתה וזה יוצא קראנצ’י וכיף לטבול בביצה).

    בעזרת סכין חדה חותכים עיגול גדול בצד העליון של הפיתה. צילום: Berko Made
    בעזרת סכין חדה חותכים עיגול גדול בצד העליון של הפיתה. צילום: Berko Made

  3. מורחים חמאה בתוך הפיתה, גם בחלק העליון.

    מורחים חמאה בתוך הפיתה וגם בחלק העליון. צילום: Berko Made
    מורחים חמאה בתוך הפיתה וגם בחלק העליון. צילום: Berko Made

  4. מסדרים רצועות גבינה צהובה בתוך הפיתה, כמו” קיר” מסביב לעיגול שהוצאנו.

    מסדרים רצועות גבינה צהובה בתוך הפיתה. צילום: Berko Made
    מסדרים רצועות גבינה צהובה בתוך הפיתה. צילום: Berko Made

  5. פותחים בזהירות ביצה במרכז הפיתה, מפזרים גבינה בולגרית מפוררת.

    פותחים בזהירות ביצה במרכז הפיתה ומפזרים גבינה בולגרית. צילום: Berko Made
    פותחים בזהירות ביצה במרכז הפיתה ומפזרים גבינה בולגרית. צילום: Berko Made

  6. מפזרים זעתר ושומשום.

    מפזרים זעתר ושומשום. צילום: Berko Made
    מפזרים זעתר ושומשום. צילום: Berko Made

  7. מכניסים לתנור למשך כ-15 דקות, או עד שרואים שהחלבון מפסיק לזוז (בשביל לבדוק מנענעים קצת את הפיתה בזהירות).
  8. מעבירים את התנור למצב גריל ומגבירים את החום ל-200 לעוד 3-2 דקות רק כדי לקבל צבע זהוב מלמעלה.
  9. אם אוהבים שהביצה נוזלית ממש אז מעבירים את התנור לגריל כשחלבון עדיין קצת זז.

    חצ'פורי פיתה. צילום: Berko Made
    חצ’פורי פיתה. צילום: Berko Made

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חצ’פיתה: חצ’פורי בפיתה שעושה חיים קלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות