
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
1 צנצנת רוטב פיקנטי לדג קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 בצל גדולפרוס דק
-
2 כפות שמן זית
-
3 שיני שוםפרוסות דק
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 חבילה טופו משי נוקשהחתוך לקוביות
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה דק
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בכוס שמן קנולה עם פפריקה מתוקה ומניחים בצד (כדי שהפפריקה תשקע לתחתית הכוס).
- מטגנים במחבת גדולה עם שמן זית את הבצל והשום.
- מוסיפים את צנצנת הרוטב הפיקנטי ומתבלים במלח. ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
- מוסיפים את הטופו החתוך ואת שמן הפפריקה (רק את השמן, ללא הפפריקה ששקעה).
- מבשלים כרבע שעה נוספת כשהמחבת מכוסה.
- מורידים מהאש ומפזרים מעל כוסברה קצוצה.
בשיתוף עם קנור
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
336.4
קק״ל
1345.5
קק״ל
פחמימות
17.8
גרם
71.4
גרם
סוכר
6.5
גרם
26.0
גרם
שומן
29.9
גרם
119.6
גרם
נתרן
875.4
מ״ג
3501.5
מ״ג
חלבון
4.3
גרם
17.2
גרם
סיבים תזונתיים
2.2
גרם
8.7
גרם
שומן רווי
1.7
גרם
6.9
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
45.4
מ״ג
181.7
מ״ג
ברזל
0.7
מ״ג
2.6
מ״ג
אשלגן
695.7
מ״ג
2783.0
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
1.7
מ״ג
תגובות (0)