חריימה טבעוני ברוטב פיקנטי

טבעונים? צמחונים? אתם לא צריכים לוותר על מנת הדגל של יום שישי בערב - חריימה טבעוני ברוטב דגים פיקנטי כל כך טעים. הכינו את החלה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים בכוס שמן קנולה עם פפריקה מתוקה ומניחים בצד (כדי שהפפריקה תשקע לתחתית הכוס).
  2. מטגנים במחבת גדולה עם שמן זית את הבצל והשום.
  3.  מוסיפים את צנצנת הרוטב הפיקנטי ומתבלים במלח. ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
  4.  מוסיפים את הטופו החתוך ואת שמן הפפריקה (רק את השמן, ללא הפפריקה ששקעה).
  5. מבשלים כרבע שעה נוספת כשהמחבת מכוסה.
  6. מורידים מהאש ומפזרים מעל כוסברה קצוצה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 353.5 קק״ל 1414.0 קק״ל
פחמימות 15.7 גרם 62.8 גרם
שומן 33.0 גרם 132.0 גרם
נתרן 455.4 מ״ג 1821.7 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 16.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 39.9 מ״ג 159.8 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 659.8 מ״ג 2639.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody