רקע הנמל מעודכן

טארט בראוניז כשר לפסח

טארט שוקולד בראוניז חגיגי במיוחד, מעוטר בזילוף של קרם קפה וקרם וניל בגרסה כשרה לפסח על בסיס אבקת שקדים ואגוזים קצוצים
טארט שוקולד בראוניז חגיגי במיוחד, מעוטר בזילוף של קרם קפה וקרם וניל בגרסה כשרה לפסח על בסיס אבקת שקדים ואגוזים קצוצים
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    29971
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29970.9 קק״ל 29970.9 קק״ל
    פחמימות 25250.5 גרם 25250.5 גרם
    שומן 25320.9 גרם 25320.9 גרם
    נתרן 25034.9 מ״ג 25034.9 מ״ג
    חלבון 24960.4 גרם 24960.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24940.5 גרם 24940.5 גרם
    שומן רווי 25137.2 גרם 25137.2 גרם
    כולסטרול 25311.3 מ״ג 25311.3 מ״ג
    סידן 25218.0 מ״ג 25218.0 מ״ג
    ברזל 24930.8 מ״ג 24930.8 מ״ג
    אשלגן 26732.4 מ״ג 26732.4 מ״ג
    אבץ 24927.5 מ״ג 24927.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    29971
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29970.9 קק״ל 29970.9 קק״ל
    פחמימות 25250.5 גרם 25250.5 גרם
    שומן 25320.9 גרם 25320.9 גרם
    נתרן 25034.9 מ״ג 25034.9 מ״ג
    חלבון 24960.4 גרם 24960.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24940.5 גרם 24940.5 גרם
    שומן רווי 25137.2 גרם 25137.2 גרם
    כולסטרול 25311.3 מ״ג 25311.3 מ״ג
    סידן 25218.0 מ״ג 25218.0 מ״ג
    ברזל 24930.8 מ״ג 24930.8 מ״ג
    אשלגן 26732.4 מ״ג 26732.4 מ״ג
    אבץ 24927.5 מ״ג 24927.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
תומר אומנסקי
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


טארט


אופן הכנה

  1. מכינים את הטארט: מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת בן מארי.
  3. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה.
  4. מוסיפים לקציפה את מסת השוקולד ומערבבים בעדינות.
  5. מנפים פנימה את כל החומרים היבשים: קמח תפוחי האדמה, הקורנפלור, אבקת השקדים והקקאו, ומקפלים לתערובת אחידה.
  6. מוספים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
  7. מעבירים את התערובת לרינג בקוטר 22 ס”מ או לתבנית חד פעמית עגולה מרופדת בנייר אפייה. 
  8. אופים במשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון.
  9. מכינים את קרם הקפה: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר והקפה לתערובת תפוחה אך רכה.
  10. מוספים את הפודינג ומקציפים לקצפת יציבה.
  11. מכינים את קרם הוניל:  מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יחסית יציבה.
  12. מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד להתייצבות.
  13. מזלפים את הקרמים על תחתית הטארט.
  14. ניתן לקשט בשברי שוקולד, אגוזים או גאנש שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט בראוניז כשר לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות