באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

טבית בשר בסמארט ליד

ארוחה שלמה בסיר אחד - טבית בשר מעולה מאוסובוקו ומח עצם, תבשיל חורפי מושלם לסופ"ש! להכין ברבע שעה ולזלול בכיף
ארוחה שלמה בסיר אחד - טבית בשר מעולה מאוסובוקו ומח עצם, תבשיל חורפי מושלם לסופ"ש! להכין ברבע שעה ולזלול בכיף
  • מעדני גורמה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    1222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1222.2 קק״ל 6111.0 קק״ל
    פחמימות 97.6 גרם 488.1 גרם
    שומן 85.8 גרם 428.9 גרם
    נתרן 1557.2 מ״ג 7786.2 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 85.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 109.3 מ״ג 546.6 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 28.9 מ״ג
    אשלגן 343.7 מ״ג 1718.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    1222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1222.2 קק״ל 6111.0 קק״ל
    פחמימות 97.6 גרם 488.1 גרם
    שומן 85.8 גרם 428.9 גרם
    נתרן 1557.2 מ״ג 7786.2 מ״ג
    חלבון 17.1 גרם 85.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 109.3 מ״ג 546.6 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 28.9 מ״ג
    אשלגן 343.7 מ״ג 1718.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מעדני גורמה
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים את הבשר היטב במים קרים ומשרים את האורז בקערה חצי שעה, מסננים ושוטפים היטב.
  2. קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד בתוכנית בישול/צריבה. מוסיפים את הבשר לצריבה קלה ולאחר מכן עצמות מח, פאסאטה עגבניות ותבלינים. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל ומבשלים עד לרתיחה.
  3. מוסיפים את האורז לסיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. 
  4. מעבירים לתכנית בישול איטי בטמפרטורת HI ומבשלים במשך 5-6 שעות.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טבית בשר בסמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות