מזין את הנשמה: נתחי טופו ברוטב טריאקי עם ירקות מוקפצים!

צמחוני וטעים! נתחי טופו ברוטב טריאקי מתקתק, מוגש עם שעועית ירוקה, ברוקולי ותרד מוקפצים בווק בסויה. ארוחת צהריים או ערב קלילה ומזינה בכמה דקות בלבד
צמחוני וטעים! נתחי טופו ברוטב טריאקי מתקתק, מוגש עם שעועית ירוקה, ברוקולי ותרד מוקפצים בווק בסויה. ארוחת צהריים או ערב קלילה ומזינה בכמה דקות בלבד
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    437
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.5 קק״ל 873.0 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 64.8 גרם
    סוכר 15.5 גרם 31.0 גרם
    שומן 28.7 גרם 57.4 גרם
    נתרן 1197.0 מ״ג 2393.9 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 22.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 228.3 מ״ג 456.6 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 893.7 מ״ג 1787.4 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    437
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.5 קק״ל 873.0 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 64.8 גרם
    סוכר 15.5 גרם 31.0 גרם
    שומן 28.7 גרם 57.4 גרם
    נתרן 1197.0 מ״ג 2393.9 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 22.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 6.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 228.3 מ״ג 456.6 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 893.7 מ״ג 1787.4 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור

ברוכים הבאים לאקדמיה של קנור!
האקדמיה של קנור נוצרה כדי שנבשל אתכם ביחד! בואו להכין איתנו מגוון מתכונים טעימים, קלים להכנה לכל המשפחה ולקבל מגוון טיפים וכלים שימושיים לבישול מזין המשלב גם תזונה מן הצומח

בואו והצטרפו לשיעור נוסף עם בן חן דיאמנט שמלמדת איך להכין סטייק טופו ברוטב טריאקי עם ירקות מוקפצים בסויה עם שומשום!

טיפ קטן מאתנו: שילוב של קורנפלור במשרה לעוף מסמיך את הרוטב וגם יוצר שכבת הגנה בטיגון. ככל שנכניס את הטופו/עוף וכו’ אל הבלילה כשהם קרים במיוחד, לשמן חם ועמוק, כך נפחית את ספיגת השומן במנה.

סטייק טופו ברוטב טריאקי. צילום: שניר גואטה
סטייק טופו ברוטב טריאקי. צילום: שניר גואטה
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופו

ירקות ירוקים


אופן הכנה

  1. מכינים את הטופו: מחממים מחבת על אש גבוהה ושמים כף שמן.
  2. שמים בקערה את סטייק הטופו, מתבלים בפלפל לבן, מצפים את כל צידי הטופו בקורנפלור וצורבים אותו משני צדדיו על המחבת.
  3. מוציאים את הטופו מהמחבת ומניחים אותו על מגש, מנמיכים את האש ומוסיפים את הטריאקי והמים.
  4. מגבירים את הלהבה, מחזירים את סטייק הטופו הצרובים ונותנים להם לספוג טעמים במחבת למשך דקה, מוסיפים שומשום מעל ומגישים.
  5. מכינים את הירקות: מחממים ווק, כאשר הווק מעלה מעט עשן מוסיפים 2 כפות שמן ואת כל הירקות, מקפיצים מס’  דקות עד לחריכה קלה.
  6. לאותו ווק מוסיפים  פלחי שום ומקפיצים
  7. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, מוסיפים את הרוטב לירקות ומערבבים. מוסיפים שומשום ושקדים ומגישים.

    סטייק טופו ברוטב טריאקי. צילום: שניר גואטה
    סטייק טופו ברוטב טריאקי. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מזין את הנשמה: נתחי טופו ברוטב טריאקי עם ירקות מוקפצים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות