טורטייה ספרדית של שי-לי ליפא: פשטידת תפוחי אדמה בתוספת גבינת מנצ’גו ונענע

טורטייה ספרדית היא חביתה תפוחה במיוחד עם תפוחי אדמה שאופים בתנור ויכולה להיות ארוחת בוקר לכל המשפחה. בגירסה זו מכינים אותה עם אפונה, גבינת מנצ'גו, ונענע
טורטייה ספרדית היא חביתה תפוחה במיוחד עם תפוחי אדמה שאופים בתנור ויכולה להיות ארוחת בוקר לכל המשפחה. בגירסה זו מכינים אותה עם אפונה, גבינת מנצ'גו, ונענע
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.4 קק״ל 1406.4 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 97.0 גרם
    שומן 12.8 גרם 76.8 גרם
    נתרן 716.6 מ״ג 4299.7 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 71.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 61.5 מ״ג 368.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 203.7 מ״ג 1221.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 234.4 קק״ל 1406.4 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 97.0 גרם
    שומן 12.8 גרם 76.8 גרם
    נתרן 716.6 מ״ג 4299.7 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 71.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 61.5 מ״ג 368.7 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 203.7 מ״ג 1221.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. קוצצים בצל וחותכים תפוחי אדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, תפוחי אדמה ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך.
  4. מוסיפים אפונה ומפזרים יחד עם הבצל ותפוחי האדמה המטוגנים באופן שווה במחבת.
  5. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים גבינת מנצ’גו, נענע, מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים למחבת ומבשלים כ-3 דקות, עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
  6. מעבירים את המחבת לתנור החם ואופים 20-15 דקות, עד שהטורטייה זהובה קלות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטייה ספרדית של שי-לי ליפא: פשטידת תפוחי אדמה בתוספת גבינת מנצ’גו ונענע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות