טיסה ישירה להודו: לביבות תפוחי אדמה הודיות עם רוטב קארי אדום

לביבות כאלה עדיין לא אכלתם: לביבות תפוחי אדמה הודיות עם רוטב קארי אדום. לביבות שמנמנות ורכות בתוספת של אפונה ירוקה בליווי רוטב קארי ובצל ירוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

לביבות

טיגון

רוטב קארי אדום

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הלביבות: שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים עם מים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות, או עד שהם מתרככים. מסננים ומשאירים בצד.
  2. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומחממים תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל רוטב אחיד. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בצד עד להגשה.
  3. מוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה המסוננים את שני סוגי השמן והתבלינים ומועכים למרקם לא חלק מדי. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מוסיפים את האפונה ומערבבים היטב.
  5. יוצרים מהתערובת לביבות פחוסות בגודל בינוני ומגלגלים כל אחת בתערובת פירורי פנקו ומעט אבקת קארי.
  6. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה יפה.
  7. מגישים עם רוטב קארי ובצל ירוק.
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.
כאלה עדיין לא אכלתם
כאלה עדיין לא אכלתם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 196.9 קק״ל 1969.5 קק״ל
פחמימות 6.5 גרם 65.1 גרם
שומן 18.5 גרם 185.1 גרם
נתרן 272.2 מ״ג 2722.3 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 29.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.3 גרם
שומן רווי 6.9 גרם 69.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 11.2 מ״ג 112.2 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 130.5 מ״ג 1304.9 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody