התוספת הנכספת: ירקות צלויים עם סוכר חום וחומץ בלסמי
מתכון קליל לירקות צלויים כמו שירקות צלויים צריכים להיות! מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי ובכמה דקות יש לכם את התוספת הנהדרת והצבעונית הזאת שכולם ישמחו לאכול
מתכון קליל לירקות צלויים כמו שירקות צלויים צריכים להיות! מוסיפים סוכר חום וחומץ בלסמי ובכמה דקות יש לכם את התוספת הנהדרת והצבעונית הזאת שכולם ישמחו לאכול
ורניקס תפוחי אדמה הם כיסוני בצק מהמטבח הרוסי. הדובדבן שבקצפת שמקפיץ את המנה לגבהים, הוא הבצל המטוגן שמונח מעל ומעניק לה טעם גן עדן
התחברות
התחברו ותתחילו להנות ממגוון עצום של תכנים קולינריים ומתכונים עם אלפי שעות וידאו, להרכיב לעצמכם ספר מתכונים אישי עם המתכונים שהכי אהבתם, לשתף בתמונות, להגיב ולשאול שאלות.