סנו רקע

כיכר לחם עם תוספת מפנקת: כיכר לחמניות חלב במילוי תרד וגבינות

לחמניות חלב ממולאות בכל טוב! מאפה מושלם עם גבינות רכות ותרד עדין לפתוח איתו ארוחה חגיגית או לקחת כשמתארחים!
לחמניות חלב ממולאות בכל טוב! מאפה מושלם עם גבינות רכות ותרד עדין לפתוח איתו ארוחה חגיגית או לקחת כשמתארחים!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1916
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1915.7 קק״ל 3831.4 קק״ל
    פחמימות 292.8 גרם 585.6 גרם
    שומן 51.5 גרם 103.1 גרם
    נתרן 4517.2 מ״ג 9034.5 מ״ג
    חלבון 80.3 גרם 160.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 28.4 גרם 56.9 גרם
    כולסטרול 256.6 מ״ג 513.1 מ״ג
    סידן 1003.1 מ״ג 2006.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 645.4 מ״ג 1290.7 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1916
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1915.7 קק״ל 3831.4 קק״ל
    פחמימות 292.8 גרם 585.6 גרם
    שומן 51.5 גרם 103.1 גרם
    נתרן 4517.2 מ״ג 9034.5 מ״ג
    חלבון 80.3 גרם 160.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 28.4 גרם 56.9 גרם
    כולסטרול 256.6 מ״ג 513.1 מ״ג
    סידן 1003.1 מ״ג 2006.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 645.4 מ״ג 1290.7 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור

איזו מנה! היא מרשימה וטעימה כל כך, שתשאיר את המשפחה והאורחים עם טעם של עוד! לחמניות חלב רכות ועדינות עם המילוי האולטימטיבי – גבינות ותרד. [מזל שהוא מותאם כבר לשתי תבניות, אחרת הייתם צריכים מלכתחילה להכפיל כמויות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק מקדים

בצק

מילוי

הברשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק המקדים: מכינים רביכה על ידי בישול החלב והקמח תוך כדי ערבוב, עד הסמכה. מעבירים את הבצק המקדים המוכן לקערה ומכסים בניילון נצמד סנו סושי. מקררים.
  2. מכינים את הבצק: שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים את הבצק המקדים. לשים עם וו הלישה במשך 5 דקות, עד לקבלת בצק רך ואחיד.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ‘סנו סושי’. מתפיחים במשך שעה.
  4. מכינים את המילוי: מקפיצים במחבת את החמאה עם השום והתרד במשך 3 דקות ומכבים את האש. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ומערבבים.
  5. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים כל חלק לכדור, משטחים, ממלאים במילוי התרד והגבינות וסוגרים את הבצק כך שיתקבל עיגול סגור.
  6. מסדרים את כדורי הבצק הממולאים בשתי תבניות האינגליש קייק ומתפיחים במשך שעה נוספת.
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מברישים בביצה בעדינות את הלחמניות שתפחו.
  8. אופים את הלחמניות במשך 20 דקות, עד שמזהיבות מעט ומגישים.
לחמניות חלב עם תרד וגבינות 1
כיכר לחמניות רכות עם מילוי של תרד וגבינות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כיכר לחם עם תוספת מפנקת: כיכר לחמניות חלב במילוי תרד וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות