
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1915.7 קק״ל 3831.4 קק״לפחמימות 292.8 גרם 585.6 גרםשומן 51.5 גרם 103.1 גרםנתרן 4517.2 מ״ג 9034.5 מ״גחלבון 80.3 גרם 160.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 28.4 גרם 56.9 גרםכולסטרול 256.6 מ״ג 513.1 מ״גסידן 1003.1 מ״ג 2006.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 645.4 מ״ג 1290.7 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 35 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות1916
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1915.7 קק״ל 3831.4 קק״לפחמימות 292.8 גרם 585.6 גרםשומן 51.5 גרם 103.1 גרםנתרן 4517.2 מ״ג 9034.5 מ״גחלבון 80.3 גרם 160.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 4.4 גרםשומן רווי 28.4 גרם 56.9 גרםכולסטרול 256.6 מ״ג 513.1 מ״גסידן 1003.1 מ״ג 2006.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 645.4 מ״ג 1290.7 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 6.5 מ״גסגור
איזו מנה! היא מרשימה וטעימה כל כך, שתשאיר את המשפחה והאורחים עם טעם של עוד! לחמניות חלב רכות ועדינות עם המילוי האולטימטיבי – גבינות ותרד. [מזל שהוא מותאם כבר לשתי תבניות, אחרת הייתם צריכים מלכתחילה להכפיל כמויות.
מרכיבים 17 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 1916 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק מקדים
בצק
מילוי
-
2 כוסות עלי תרד
-
2 שיני שוםקצוצות
-
100 גרם גבינת פרמזןמגורדת
-
100 גרם גבינה בולגריתמפוררת
-
100 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור גרוס
הברשה
-
1 ביצה Mטרופה, עם מעט מלח

אופן הכנה
- מכינים את הבצק המקדים: מכינים רביכה על ידי בישול החלב והקמח תוך כדי ערבוב, עד הסמכה. מעבירים את הבצק המקדים המוכן לקערה ומכסים בניילון נצמד סנו סושי. מקררים.
- מכינים את הבצק: שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים את הבצק המקדים. לשים עם וו הלישה במשך 5 דקות, עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ‘סנו סושי’. מתפיחים במשך שעה.
- מכינים את המילוי: מקפיצים במחבת את החמאה עם השום והתרד במשך 3 דקות ומכבים את האש. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ומערבבים.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים כל חלק לכדור, משטחים, ממלאים במילוי התרד והגבינות וסוגרים את הבצק כך שיתקבל עיגול סגור.
- מסדרים את כדורי הבצק הממולאים בשתי תבניות האינגליש קייק ומתפיחים במשך שעה נוספת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מברישים בביצה בעדינות את הלחמניות שתפחו.
- אופים את הלחמניות במשך 20 דקות, עד שמזהיבות מעט ומגישים.

אופן הכנה
- מכינים את הבצק המקדים: מכינים רביכה על ידי בישול החלב והקמח תוך כדי ערבוב, עד הסמכה. מעבירים את הבצק המקדים המוכן לקערה ומכסים בניילון נצמד סנו סושי. מקררים.
- מכינים את הבצק: שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים את הבצק המקדים. לשים עם וו הלישה במשך 5 דקות, עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד ‘סנו סושי’. מתפיחים במשך שעה.
- מכינים את המילוי: מקפיצים במחבת את החמאה עם השום והתרד במשך 3 דקות ומכבים את האש. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי ומערבבים.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים כל חלק לכדור, משטחים, ממלאים במילוי התרד והגבינות וסוגרים את הבצק כך שיתקבל עיגול סגור.
- מסדרים את כדורי הבצק הממולאים בשתי תבניות האינגליש קייק ומתפיחים במשך שעה נוספת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מברישים בביצה בעדינות את הלחמניות שתפחו.
- אופים את הלחמניות במשך 20 דקות, עד שמזהיבות מעט ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן