כמו אצל יונית בבית: מרק קוסקוס עם בשר

אומרים שיום שלישי זה יום הקוסקוס הארצי, אבל מבחינתנו ומבחינת יונית צוקרמן ואמיר דן אין מרק יותר מנחם מאשר מרק קוסקוס ובשר לכן קבלו מתכון קל להכנה
אומרים שיום שלישי זה יום הקוסקוס הארצי, אבל מבחינתנו ומבחינת יונית צוקרמן ואמיר דן אין מרק יותר מנחם מאשר מרק קוסקוס ובשר לכן קבלו מתכון קל להכנה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1351.7 קק״ל 6758.3 קק״ל
    פחמימות 129.0 גרם 645.2 גרם
    שומן 31.7 גרם 158.6 גרם
    נתרן 3402.0 מ״ג 17009.8 מ״ג
    חלבון 133.8 גרם 669.2 גרם
    סיבים תזונתיים 53.5 גרם 267.5 גרם
    שומן רווי 10.3 גרם 51.3 גרם
    כולסטרול 702.0 מ״ג 3510.0 מ״ג
    סידן 638.2 מ״ג 3190.9 מ״ג
    ברזל 14.1 מ״ג 70.7 מ״ג
    אשלגן 4808.1 מ״ג 24040.3 מ״ג
    אבץ 20.1 מ״ג 100.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1351.7 קק״ל 6758.3 קק״ל
    פחמימות 129.0 גרם 645.2 גרם
    שומן 31.7 גרם 158.6 גרם
    נתרן 3402.0 מ״ג 17009.8 מ״ג
    חלבון 133.8 גרם 669.2 גרם
    סיבים תזונתיים 53.5 גרם 267.5 גרם
    שומן רווי 10.3 גרם 51.3 גרם
    כולסטרול 702.0 מ״ג 3510.0 מ״ג
    סידן 638.2 מ״ג 3190.9 מ״ג
    ברזל 14.1 מ״ג 70.7 מ״ג
    אשלגן 4808.1 מ״ג 24040.3 מ״ג
    אבץ 20.1 מ״ג 100.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

22 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה:

  1. מכינים את המרק: שוטפים את כל הירקות וקוצצים גס, מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את כל שאר הירקות ואת קוביות הבשר שבושלו.
  2. שוטפים ומסננים את החומוס, ומוסיפים לסיר. מוסיפים מים עד שהם מכסים את תכולת הסיר ועוד סנטימטר, מביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים תבלינים, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין שעה ורבע לשעה וחצי.
  4. מכבים את האש אך ממתינים 15 דקות לפני ההגשה, כדי לתת לכל הטעמים להיספג. המרק נשמר עד שבוע במקרר.
  5. מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן, מוסיפים כורכום, מתבלים ונותנים לנוח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו אצל יונית בבית: מרק קוסקוס עם בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גלית, אפשר לשים עוף במקום, אבל שימי לב שזה ישנה את הטעם של המנה. אבל ניתן לשים כרעיים, רק לחלוט אותן (לבשל במים עם מלח או עוד תבלינים) לפני שמוסיפים למנה במקום הבשר.

    Avatar
    טלי רוזיליו יצחקי

    כמה זמן מבשלים את הבשר בסיר לחץ? מה מוסיפים לסיר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טלי, חצי שעה בסיר לחץ – כל שאר ההנחיות בהתאם למתכון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות