-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4511.0 קק״ל 4511.0 קק״לפחמימות 538.1 גרם 538.1 גרםשומן 237.5 גרם 237.5 גרםנתרן 3123.5 מ״ג 3123.5 מ״גחלבון 58.7 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרםשומן רווי 186.0 גרם 186.0 גרםכולסטרול 1481.0 מ״ג 1481.0 מ״גסידן 485.1 מ״ג 485.1 מ״גברזל 18.6 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״גאבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4511
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4511.0 קק״ל 4511.0 קק״לפחמימות 538.1 גרם 538.1 גרםשומן 237.5 גרם 237.5 גרםנתרן 3123.5 מ״ג 3123.5 מ״גחלבון 58.7 גרם 58.7 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרםשומן רווי 186.0 גרם 186.0 גרםכולסטרול 1481.0 מ״ג 1481.0 מ״גסידן 485.1 מ״ג 485.1 מ״גברזל 18.6 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״גאבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״גסגור
הקרמבו דווקא הגיע אלינו מאירופה, אבל הפך די מהר להיות ממתק ישראלי אהוב. אז מהי עוגת קרמבו? במקום ביסקוויט יש כאן תחתית עוגת שוקולד, הקרם הוא מילוי של קצפת פרווה צחורה בטעם וניל ובמקום הצימקאו הדקיק יש לנו שכבת ציפוי של גנאש שוקולד מריר. יאמי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4511 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס העוגה
-
5 ביצים L
-
150 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
-
1 שקית אבקת אפייה
קצפת
-
2 מיכלים שמנת צמחית להקצפה
-
1 חפיסה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
4 כפות שטוחות אבקת סוכר
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 מיכל שמנת צמחית להקצפה
אופן הכנה
- שמים נייר אפייה עגול בתבנית עגולה קוטר 26 ומחממים תנור ל-180 מעלות חום.
- מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה במשך דקה אחת. מוסיפים את הסוכר באיטיות ומקציפים במשך 5 דקות.
- מנמיכים מהירות למינימום ומוסיפים פודינג שוקולד ואבקת אפייה.
- מעבירים לתבנית ואופים במשך כ-15 דקות.
- מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר שמים קצפת צמחית, אבקת סוכר ופודינג וניל ומקציפים במשך 3 דקות במהירות גבוהה.
- מניחים את הקצפת בעזרת לקקן על פני העוגה שהצטננה מבעוד מועד ומיישרים אותה. מכניסים למקרר ומכינים במקביל את גנאש השוקולד.
- מניחים בקערה שוקולד וקצפת צמחית וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים בין לבין עד המסה של השוקולד.
- מזלפים את הגנאש מעל הקצפת ומכניסים למקרר ללילה להתייצבות.
- מומלץ להקפיא כחצי שעה לפני ההגשה.
אופן הכנה
- שמים נייר אפייה עגול בתבנית עגולה קוטר 26 ומחממים תנור ל-180 מעלות חום.
- מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה במשך דקה אחת. מוסיפים את הסוכר באיטיות ומקציפים במשך 5 דקות.
- מנמיכים מהירות למינימום ומוסיפים פודינג שוקולד ואבקת אפייה.
- מעבירים לתבנית ואופים במשך כ-15 דקות.
- מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר שמים קצפת צמחית, אבקת סוכר ופודינג וניל ומקציפים במשך 3 דקות במהירות גבוהה.
- מניחים את הקצפת בעזרת לקקן על פני העוגה שהצטננה מבעוד מועד ומיישרים אותה. מכניסים למקרר ומכינים במקביל את גנאש השוקולד.
- מניחים בקערה שוקולד וקצפת צמחית וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים בין לבין עד המסה של השוקולד.
- מזלפים את הגנאש מעל הקצפת ומכניסים למקרר ללילה להתייצבות.
- מומלץ להקפיא כחצי שעה לפני ההגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (64)
האם הכמות של המצרים מתאימה לתבנית עגולה 22?
היי רונית, הכמות יכולה להתאים אך העוגה תצא גבוהה יותר
עוגה 🍰 מתורפת
תודה אביגיל 🙂
תקשיביייי עוגה מושלמממת יצא טילללל כולם עפו עליה למנה אחרונה בשבת ,תודה לך!!! השכנה גם ביקשה את המתכון:)