כנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם שעועית ירוקה בנינג’ה פודי

כנפיים אפויות בתנור ברוטב דביק ומתקתק שאוכלים עם הידיים! המתכון המעולה של ישראל אהרוני לכנפיים צלויות ברוטב אסיאתי עם תוספת של שעועית ירוקה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    22

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: קולפים וקוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
  2. מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ומוסיפים למרינדה את הכנפיים נקיות ויבשות להשרייה (חשוב שהכנפיים כולן תהיינה מצופות ברוטב).
  3. שמים את הסיר הקרמי במכשיר ובתוכו את סלסלת .cook and crisp.
  4. סוגרים את הסיר עם מכסה ההשחמה ומחממים חימום מקדים (בסיר ריק) ע”י הפעלת המכשיר בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות.
  5. לאחר 5 דקות מכניסים את כנפי העוף ללא המרינדה לסלסילה, סוגרים במכסה, בוחרים בתוכנית “טיגון באויר חם” בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
  6. לאחר 10 דקות פותחים בזהירות את המכסה ומנערים מעט את הסלסילה או שהופכים את הכנפיים שבסלסילה בעזרת מלקחיים.
  7. מעבירים את השעועית הירוקה למסננת ושוטפים אותה במים זורמים בכדי שתפשיר מעט.
  8. מוסיפים לסלסילה עם העוף את השעועית.
  9. מוזגים על העוף והשעועית את יתרת המרינדה ומערבבים מעט בכדי שיהיו עטופים ברוטב.
  10. סוגרים את המכסה וממשיכים בבישול עוד עשר דקות (המכשיר ממשיך מהנקודה בה הפסקנו אותו כך שאין צורך לכוון מחדש).

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 766.4 קק״ל 3065.6 קק״ל
פחמימות 49.2 גרם 196.8 גרם
שומן 38.9 גרם 155.8 גרם
נתרן 1300.5 מ״ג 5201.9 מ״ג
חלבון 50.1 גרם 200.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.6 גרם
שומן רווי 11.1 גרם 44.5 גרם
כולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״ג
סידן 82.6 מ״ג 330.6 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
אשלגן 741.8 מ״ג 2967.2 מ״ג
אבץ 3.6 מ״ג 14.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody