כרובית בתנור בציפוי חרדל ודבש

מלכת הירקות הפעם במתכון פשוט להפליא: כרובית בתנור, פריכה וזהובה, יחד עם חרדל דיז'ון ודבש. תוספת נהדרת וטעימה לכל ארוחה שדורשת מינימום עבודה
מלכת הירקות הפעם במתכון פשוט להפליא: כרובית בתנור, פריכה וזהובה, יחד עם חרדל דיז'ון ודבש. תוספת נהדרת וטעימה לכל ארוחה שדורשת מינימום עבודה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29.9 קק״ל 149.6 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 27.9 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.7 גרם
    נתרן 701.3 מ״ג 3506.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.0 מ״ג 75.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 146.5 מ״ג 732.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29.9 קק״ל 149.6 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 27.9 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.7 גרם
    נתרן 701.3 מ״ג 3506.4 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 5.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.0 מ״ג 75.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 146.5 מ״ג 732.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחחמים תנור ל200 מעלות.
  2. מפרידים את הכרובית לפרחים.
  3. מערבבים בקערה את פרחי הכרובית יחד עם חרדל, דבש, מלח ופלפל.
  4. מתיזים תרסיס שמן זית ומעבירים לתבנית.
  5. אופים כ40 דקות עד שהכרובית מזהיבה ומתרככת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרובית בתנור בציפוי חרדל ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות