לא רק לסבתות: פירות מבושלים בסירופ מתוק שמחממים את הלב

מחפשים קינוח מרענן, טעים וקל הכנה? הכינו את הקינוח הכי נוסטלגי שיש: לפתן פירות. קינוח קליל, ללא גלוטן וללא לקטוז ומצוין לאחר כל ארוחה עשירה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 660 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירות: ממלאים סיר עם מים ומוסיפים את סוכר הטרוביה והקינמון. מוסיפים את כל הפירות (המים צריכים לכסות את הפירות) ומביאים לרתיחה.
  2. מערבבים בכוס את המים הקרים עם הפודינג ומוסיפים לסיר הרותח תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים את ממתיק הטרוביה ומבשלים עוד מספר דקות בודדות. 
  4. טועמים ומתקנים תיבול (אפשר להוסיף עוד קצת ממתיק או מעט מיץ לימון טרי).
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 257.7 קק״ל 1030.6 קק״ל
פחמימות 75.0 גרם 300.2 גרם
שומן 0.4 גרם 1.7 גרם
נתרן 5.2 מ״ג 20.6 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 5.1 גרם
סיבים תזונתיים 6.5 גרם 26.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 30.3 מ״ג 121.2 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 545.7 מ״ג 2182.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody