קרין גורן מפתיעה עם קינוח ג`לי גרגירי רימון

רוצים לדעת איך הופכים ג'לי רגיל לקינוח חגיגי משודרג? מכינים ג`לי גרגירי רימון. אפשר להשתמש בג'לי תות או דובדבן, ובכל סוג תבנית שאוהבים
רוצים לדעת איך הופכים ג'לי רגיל לקינוח חגיגי משודרג? מכינים ג`לי גרגירי רימון. אפשר להשתמש בג'לי תות או דובדבן, ובכל סוג תבנית שאוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 59.9 קק״ל 239.4 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 6.8 מ״ג 27.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 12.2 מ״ג 48.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    60
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 59.9 קק״ל 239.4 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 6.8 מ״ג 27.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 12.2 מ״ג 48.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

זה לא ממש מתכון אלא רעיון למנה מתוקה ומרשימה שאפשר להכין בכל כלי שאוהבים את הצורה שלו, וכמה שזה פשוט – תראו שזה יגנוב את ההצגה בשולחן החג. אני אוהבת להגיש אותה לאו דווקא בתור קינוח אלא בתור פתיח לארוחה, ביחד עם תפוח בדבש.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים ג’לי תות או דובדבן עם מים רותחים לפי ההוראות על האריזה.
  2. מערבבים פנימה כמות נדיבה של גרגירי רימון ומוזגים לתבניות סיליקון עם שקעים אישיים (זוכרים לשים את תבניות הסיליקון על מגש שיעזור להוביל אותן למקרר בהמשך).
  3. מניחים לג’לי לעמוד בטמפ’ החדר כ-20 דקות - גרגירי הרימון יצופו למעלה - ולכן אחרי כ-20 דקות כשהג’לי מתייצב חלקית, מערבבים בכפית בעדינות את הג’לי עד שהגרגירים מתפזרים בו באופן אחיד.
  4. מעבירים למקרר להתייצבות (לפחות שעתיים).
  5. משחררים בלחיצה והופכים על מגש או צלחות הגשה אישיות. שומרים במקרר עד שעורכים את השולחן. מניחים לכל סועד בשולחן ומסמיקים ממחמאות.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מפתיעה עם קינוח ג`לי גרגירי רימון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים