לא תאמינו כמה קל וטעים: גולאש נקניקיות!

ארוחה בסיר מדהים אחד - מתכון של מעין טרודל לגולאש נקניקיות שהילדים והמבוגרים יזללו בהנאה גדולה, מתכון קל להכנה בכמה דקות בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר פודי נינג׳ה מעט שמן זית, מוסיפים את תפוחי האדמה ורצועות הבצל, שום כתוש, פפריקה מלחופלפל לפי הטעם ומוזגים מים עד לכיסוי.
  2. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ ומפעילים על פונקציית סיר לחץ ל-10 דק׳.
  3. פותחים בזהירות את המכסה, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים 10 דק׳ נוספות על פונקציית טיגון באוויר חם.
  4. מגישים חם, בתיאבון!

    גולאש נקניקיות. צילום: מעין טרודל
    גולאש נקניקיות. צילום: מעין טרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 234.8 קק״ל 939.1 קק״ל
פחמימות 8.0 גרם 32.1 גרם
שומן 16.2 גרם 65.0 גרם
נתרן 846.6 מ״ג 3386.6 מ״ג
חלבון 14.6 גרם 58.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 20.3 גרם
כולסטרול 60.0 מ״ג 240.0 מ״ג
סידן 27.1 מ״ג 108.5 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
אשלגן 343.9 מ״ג 1375.4 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

    Avatar
    ניצה

    למי שאין את הסיר הזה אך אפשר להכין?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody