רקע יטבתה

לא תאמינו שזה פרווה: קרם קרמל אישי בקלי קלות!

מחפשים קינוח שהוא גם מרשים אבל גם פרווה? קבלו את זה - מתכון של קרם קרמל פרווה, בצבע ענברי משגע, שמגישים בתבנית אישית!
מחפשים קינוח שהוא גם מרשים אבל גם פרווה? קבלו את זה - מתכון של קרם קרמל פרווה, בצבע ענברי משגע, שמגישים בתבנית אישית!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.0 קק״ל 5407.9 קק״ל
    פחמימות 91.9 גרם 735.5 גרם
    שומן 32.6 גרם 260.9 גרם
    נתרן 102.6 מ״ג 820.9 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 27.0 גרם 215.7 גרם
    כולסטרול 250.8 מ״ג 2006.2 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 244.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 447.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.0 קק״ל 5407.9 קק״ל
    פחמימות 91.9 גרם 735.5 גרם
    שומן 32.6 גרם 260.9 גרם
    נתרן 102.6 מ״ג 820.9 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 27.0 גרם 215.7 גרם
    כולסטרול 250.8 מ״ג 2006.2 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 244.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 447.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
25 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרמל


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרמל: במחבת מחממים את הסוכר עד להמסה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב על אש גבוהה במשך 8 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
  2. שופכים את הקרמל לתבניות האישיות כך שיכסו את התחתית.
  3. מכינים את הקרם: בסיר בינוני מחממים את השמנת עם הוניל והמלח עד סף רתיחה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את הסוכר עם הביצים והחלמונים, עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים מעט מהשמנת החמה אל קערת הביצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת וממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
  6. מחממים תנור לחום של 130 מעלות.
  7. מוזגים מהקרם שנוצר על שכבת הקרמל בתבניות האישיות.
  8. מסדרים את התבניות האישיות במגש אפייה עמוק ומוזגים חצי כוס מים לתבנית אפייה.
  9. אופים את הקרם במשך כ-40-50 דקות או עד שהוא מזהיב קלות בחלקו העליון אך עדיין רוטט.
  10. מקררים את הקרם בטמפ’ החדר ומעבירים לקירור של שעתיים לפחות.
  11. הגשה: הופכים את תבנית הקרם לצלחת ומגישים.
    קרם קרמל 1
    קרם קרמל מדהים! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן

    *** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא תאמינו שזה פרווה: קרם קרמל אישי בקלי קלות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    אתי בנימין

    ממש נורא. בטח טעים. אבל מה עם הסוכר כמעט חצי קילו .חשבת כמה נורא המתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אתי, הקינוח הוא קינוח קרם קרמל, קרמל עשוי מסוכר (שמקרמלים אותו), בגלל זה יש הרבה סוכר

    Avatar
    פיי

    הי משהו מוזר. כתוב שזה מהיר לאורחים מצד שני שצריך שעתיים קירור. טוב שלא התחלתי להכין רגע לפני שהאורחים באו אלא קראתי את כל ההליך. עדכנו בבקשה שלא יהיה אי נעימות. תודה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פיי, תודה על עירור תשומת הלב, זה בהחלט נכון. עדכנו את משך זמן ההכנה ואת התקציר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות