רקע יטבתה

לא תאמינו שזה פרווה: קרם קרמל אישי בקלי קלות!

האורחים אוטוטו מגיעים ועדיין לא התארגנתם על קינוח מרשים? קבלו את זה - מתכון של קרם קרמל פרווה, בצבע ענברי משגע, שמגישים בתבנית אישית!
האורחים אוטוטו מגיעים ועדיין לא התארגנתם על קינוח מרשים? קבלו את זה - מתכון של קרם קרמל פרווה, בצבע ענברי משגע, שמגישים בתבנית אישית!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.0 קק״ל 2704.0 קק״ל
    פחמימות 91.9 גרם 367.8 גרם
    שומן 32.6 גרם 130.5 גרם
    נתרן 102.6 מ״ג 410.4 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 27.0 גרם 107.8 גרם
    כולסטרול 250.8 מ״ג 1003.1 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 122.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 223.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.0 קק״ל 2704.0 קק״ל
    פחמימות 91.9 גרם 367.8 גרם
    שומן 32.6 גרם 130.5 גרם
    נתרן 102.6 מ״ג 410.4 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 24.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 27.0 גרם 107.8 גרם
    כולסטרול 250.8 מ״ג 1003.1 מ״ג
    סידן 30.5 מ״ג 122.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 56.0 מ״ג 223.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרמל


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרמל: במחבת מחממים את הסוכר עד להמסה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב על אש גבוהה במשך 8 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
  2. שופכים את הקרמל לתבניות האישיות כך שיכסו את התחתית.
  3. מכינים את הקרם: בסיר בינוני מחממים את השמנת עם הוניל והמלח עד סף רתיחה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את הסוכר עם הביצים והחלמונים, עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים מעט מהשמנת החמה אל קערת הביצים תוך כדי ערבוב, מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת וממשיכים לערבב לתערובת חלקה.
  6. מחממים תנור לחום של 130 מעלות.
  7. מוזגים מהקרם שנוצר על שכבת הקרמל בתבניות האישיות.
  8. מסדרים את התבניות האישיות במגש אפייה עמוק ומוזגים חצי כוס מים לתבנית אפייה.
  9. אופים את הקרם במשך כ-40-50 דקות או עד שהוא מזהיב קלות בחלקו העליון אך עדיין רוטט.
  10. מקררים את הקרם בטמפ’ החדר ומעבירים לקירור של שעתיים לפחות.
  11. הגשה: הופכים את תבנית הקרם לצלחת ומגישים.

    קרם קרמל 1
    קרם קרמל מדהים! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא תאמינו שזה פרווה: קרם קרמל אישי בקלי קלות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    סנדי בניטה

    האם ניתן להכין יום מראש?

      Avatar
      Foody team

      כן

    Avatar
    איה איוניר

    האם אפשר שמת מתוקה חלבית ? תודה

      Avatar
      Foody team

      היי איה, ברור. אם את לא רוצה שהמתכון יהיה פרווה

    Avatar
    דני ס

    היי אפשר לאפות בתבנית מאפינס?

      Avatar
      Foody team

      היי דני, אפשר, אבל צריך לקחת בחשבון שכשתרצו לחלץ את קרם הקרמל, יהיה צריך להפוך את כל התבנית ולחלץ את כל המנות בבת אחת.
      אנו ממליצים לעשות את זה על תבנית כדי שלא ינזל קרמל לכל מקום, ואת הקרם עצמו להעביר לצלחת הגשה בעזרת פלטה או תרווד.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות