לביבות פתיתים אפויות עם תירס וגבינות

נשארו פתיתים מארוחת הצהריים של אתמול? אל תזרקו אותם! יעל טל הכינה לכם מתכון ללביבות פתיתים אפויות עם תירס וגבינות שכל ילד ירצה לחטוף וגם המבוגרים
נשארו פתיתים מארוחת הצהריים של אתמול? אל תזרקו אותם! יעל טל הכינה לכם מתכון ללביבות פתיתים אפויות עם תירס וגבינות שכל ילד ירצה לחטוף וגם המבוגרים
  • יעל טל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51.1 קק״ל 766.9 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 136.3 גרם
    שומן 0.7 גרם 10.7 גרם
    נתרן 25.5 מ״ג 382.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 2.9 מ״ג 43.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 8.4 מ״ג 126.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 51.1 קק״ל 766.9 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 136.3 גרם
    שומן 0.7 גרם 10.7 גרם
    נתרן 25.5 מ״ג 382.4 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 2.9 מ״ג 43.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 8.4 מ״ג 126.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

מתכון בדוק שאין ילד שמסרב לו!

במקום לזרוק או להגיש שוב את אותם הפתיתים מאתמול, הנה רעיון של מה אפשר לעשות עם מה שנשאר מהם.

גם מהיר, גם טעים, גם סוגר פינה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
יעל טל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את הפתיתים, הקוטג’, התירס, הביצה, הקמח, הגבינה המגוררת והמלח.
  3. מעבירים מהתערובת בעזרת כף תלוליות לתבנית (“מורידים” את התערובת מהכף בעזרת האצבע) ומועכים קצת (לצורת לביבה). התערובת לא מגובשת ובצקית, אל דאגה.

    תירס-פתיתים
    תלוליות של פתיתים, תירס וגבינות בדרך לתנור (צילום: יעל טל)

  4. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים עוד כ-5 דקות (או עד הזהבה).
    מתכון בדוק שאין ילד שמסרב לו! צילום: יעל טלמתכון בדוק שאין ילד שמסרב לו! צילום: יעל טל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות פתיתים אפויות עם תירס וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אליעזר מירון

    מעולה לגמרי! הילדה מאוד אוהבת ומבקשת שאכין שוב ושוב.

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, משה!

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט. ניתן לטגן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות