לביבות תירס וקשקבל ממכרות וקלות להכנה

ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
ארוחת הערב לא צריכה תמיד להסתכם בביצים ובירקות. שי-לי ליפא עם מתכון של לביבות תירס וקשקבל. משתפים את הילדים בתהליך ההכנה ונהנים מארוחה קלה, מהירה וטעימה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.6 קק״ל 1674.0 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 133.3 גרם
    שומן 6.1 גרם 97.7 גרם
    נתרן 263.4 מ״ג 4214.9 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 67.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 28.5 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 674.8 מ״ג
    סידן 53.3 מ״ג 853.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 23.8 מ״ג 380.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.6 קק״ל 1674.0 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 133.3 גרם
    שומן 6.1 גרם 97.7 גרם
    נתרן 263.4 מ״ג 4214.9 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 67.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 28.5 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 674.8 מ״ג
    סידן 53.3 מ״ג 853.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 23.8 מ״ג 380.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
שי-לי ליפא
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה:

  1. קוצצים דק את העירית.
  2. מוסיפים לקערה גדולה ונוחה לערבוב (בעיקר אם עובדים יחד עם ילדים) ביצה טרופה, קמח תופח, גרגירי תירס, עירית, גבינת הקשקבל ומלח ופלפל.
  3. מערבבים את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוח ליצירת לביבות.
  4. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  5. בעזרת כף גלידה קפיצית או כף רגילה יוצרים לביבות.
  6. מטגנים את הלביבות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות.
  7. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

הערות

  • אפשר להשתמש בתירס משומר או קפוא שהפשיר
  • מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה
  • אפשר לאפות ובכך לעלות את דרגת הבריאות: לחמם תנור ל 190 מעלות. לשלב בתערובת כף שמן זית. לשמן נייר אפייה עם שמן זית. ולהניח מהתערובת ולזלף/למשוח מעט שמן. לאפות במשך חצי שעה וכדאי להפוך לאחר עשרים דקות

tip

טיפ

את מוצרי החלב שמרו ב"מגירה האפס" הייעודית לכך בתוך המקרר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תירס וקשקבל ממכרות וקלות להכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות