רקע סימנס

להפציץ בקטנה: נשנושי פולנטה

המנה הכי כיפית והכי טעימה שיש! אצבעות פריכות של פולנטה מושלמת עם פרמזן שכולם הולכים לטרוף! לפתוח ארוחה או סתם לנשנש עם כוס יין טוב
המנה הכי כיפית והכי טעימה שיש! אצבעות פריכות של פולנטה מושלמת עם פרמזן שכולם הולכים לטרוף! לפתוח ארוחה או סתם לנשנש עם כוס יין טוב
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    14
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 13.6 קק״ל 679.1 קק״ל
    פחמימות 0.5 גרם 23.0 גרם
    שומן 1.0 גרם 50.8 גרם
    נתרן 43.9 מ״ג 2193.6 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 31.8 גרם
    כולסטרול 2.8 מ״ג 140.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 917.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 13.9 מ״ג 694.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    14
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 13.6 קק״ל 679.1 קק״ל
    פחמימות 0.5 גרם 23.0 גרם
    שומן 1.0 גרם 50.8 גרם
    נתרן 43.9 מ״ג 2193.6 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 31.8 גרם
    כולסטרול 2.8 מ״ג 140.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 917.7 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 13.9 מ״ג 694.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. בקלחת, על הכיריים, מביאים לרתיחה חלב בתכנית PowerMove Plus - מצב בישול מקצועי, שמאפשר שליטה בעוצמת החום ע”י הזזת הכלי בלבד, ללא מגע בפיקוד. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מוסיפים חמאה, מלח ופרמזן ומערבבים.

    מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. צילום: נמרוד סונדרס

  2. יוצקים לתבנית 22X34 ס״מ ומצננים. מכסים בניילון, מעבירים למשך לילה במקרר.

    יוצקים לתבנית 2234X ס״מ ומצננים. צילום: נמרוד סונדרס
    יוצקים לתבנית 2234X ס״מ ומצננים. צילום: נמרוד סונדרס

  3. סמוך להגשה מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון. צילום: נמרוד סונדרס
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מחלצים את משטח הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. מסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה.
    חותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. צילום: נמרוד סונדרס
    חותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. צילום: נמרוד סונדרס
    מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס
    מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס

    נשנושי פולנטה. צילום: נמרוד סונדרס
    נשנושי פולנטה. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להפציץ בקטנה: נשנושי פולנטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      Foody team

      היי שני, שמחים שאהבת!

    Avatar
    ענת לפיד

    באיזה תנור אתם משתמשים? יש לכם המלצה? מחפשת תנור בילט אין עם אופציה של אדים. תודה

      Avatar
      Foody team

      היי ענת, אנחנו מציעים לבקש המלצה באתר ייעודי כיוון שאנחנו מנסים את המתכונים בכל מיני תנורים ואין לנו המלצה ספציפית. 🙂
      ואם כן זה מופיע במתכון עצמו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות