
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל24 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
1/2 כוס קמח תירס אינסטנט
-
1/2 ליטר חלב 3%
-
30 גרם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
הברשה
אופן הכנה
- בקלחת, על הכיריים, מביאים לרתיחה חלב בתכנית PowerMove Plus - מצב בישול מקצועי, שמאפשר שליטה בעוצמת החום ע”י הזזת הכלי בלבד, ללא מגע בפיקוד. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מוסיפים חמאה, מלח ופרמזן ומערבבים.
מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. צילום: נמרוד סונדרס - יוצקים לתבנית 22X34 ס״מ ומצננים. מכסים בניילון, מעבירים למשך לילה במקרר.
יוצקים לתבנית 2234X ס״מ ומצננים. צילום: נמרוד סונדרס - סמוך להגשה מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון. צילום: נמרוד סונדרס - מחלצים את משטח הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. מסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה.
חותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. צילום: נמרוד סונדרס מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס נשנושי פולנטה. צילום: נמרוד סונדרס
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
50
מנות
קלוריות
7.6
קק״ל
379.4
קק״ל
פחמימות
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן
0.7
גרם
35.8
גרם
נתרן
38.9
מ״ג
1943.9
מ״ג
חלבון
0.3
גרם
15.3
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.5
גרם
22.8
גרם
כולסטרול
1.9
מ״ג
95.0
מ״ג
סידן
8.4
מ״ג
418.2
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.3
מ״ג
אשלגן
0.8
מ״ג
39.9
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
1.0
מ״ג
תגובות (5)
זה לא אמיתי כמה זה טעים! חובבת פולנטה מושבעת! הייתי חייבת לנסות
זה באמת מושלם.
אמאלה זה פשוט מושלם!
אנסה תודה על המתכון
יצא נדיר!