
להפציץ בקטנה: נשנושי פולנטה
המנה הכי כיפית והכי טעימה שיש! אצבעות פריכות של פולנטה מושלמת עם פרמזן שכולם הולכים לטרוף! לפתוח ארוחה או סתם לנשנש עם כוס יין טוב
המנה הכי כיפית והכי טעימה שיש! אצבעות פריכות של פולנטה מושלמת עם פרמזן שכולם הולכים לטרוף! לפתוח ארוחה או סתם לנשנש עם כוס יין טוב
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 13.6 קק״ל 679.1 קק״לפחמימות 0.5 גרם 23.0 גרםשומן 1.0 גרם 50.8 גרםנתרן 43.9 מ״ג 2193.6 מ״גחלבון 0.8 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 31.8 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 140.0 מ״גסידן 18.4 מ״ג 917.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 13.9 מ״ג 694.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות14
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 13.6 קק״ל 679.1 קק״לפחמימות 0.5 גרם 23.0 גרםשומן 1.0 גרם 50.8 גרםנתרן 43.9 מ״ג 2193.6 מ״גחלבון 0.8 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 31.8 גרםכולסטרול 2.8 מ״ג 140.0 מ״גסידן 18.4 מ״ג 917.7 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 13.9 מ״ג 694.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 14 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1/2 כוס קמח תירס אינסטנט
-
1/2 ליטר חלב 3%
-
30 גרם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
הברשה

אופן הכנה
- בקלחת, על הכיריים, מביאים לרתיחה חלב בתכנית PowerMove Plus - מצב בישול מקצועי, שמאפשר שליטה בעוצמת החום ע”י הזזת הכלי בלבד, ללא מגע בפיקוד. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מוסיפים חמאה, מלח ופרמזן ומערבבים.
מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. צילום: נמרוד סונדרס - יוצקים לתבנית 22X34 ס״מ ומצננים. מכסים בניילון, מעבירים למשך לילה במקרר.
יוצקים לתבנית 2234X ס״מ ומצננים. צילום: נמרוד סונדרס - סמוך להגשה מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון. צילום: נמרוד סונדרס - מחלצים את משטח הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. מסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה.
חותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. צילום: נמרוד סונדרס מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס נשנושי פולנטה. צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- בקלחת, על הכיריים, מביאים לרתיחה חלב בתכנית PowerMove Plus - מצב בישול מקצועי, שמאפשר שליטה בעוצמת החום ע”י הזזת הכלי בלבד, ללא מגע בפיקוד. מוסיפים את קמח התירס ומבשלים יחד תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מוסיפים חמאה, מלח ופרמזן ומערבבים.
- יוצקים לתבנית 22X34 ס״מ ומצננים. מכסים בניילון, מעבירים למשך לילה במקרר.
- סמוך להגשה מחממים תנור לחום של 200 מעלות גריל עליון.
- מחלצים את משטח הפולנטה מהתבנית וחותכים לאצבעות באורך 10-12 ס״מ. מסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. מברישים את האצבעות בשמן זית ואופים כרבע שעה או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
טעים ברמות!!!
היי שני, שמחים שאהבת!
באיזה תנור אתם משתמשים? יש לכם המלצה? מחפשת תנור בילט אין עם אופציה של אדים. תודה
היי ענת, אנחנו מציעים לבקש המלצה באתר ייעודי כיוון שאנחנו מנסים את המתכונים בכל מיני תנורים ואין לנו המלצה ספציפית. 🙂
ואם כן זה מופיע במתכון עצמו.