לחם בננות בקלי קלות

איילת הירשמן מכינה לחם בננות שהוא קצת עוגה, קצת מאפה והרבה טעים. מכינים במהירות ובקלות ונהנים מלחם ביתי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן בטעם חמאה.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מועכים את הבננות באמצעות מזלג ושמים בקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר והביצים ומקציפים עד שמתקבל קרם חלק.
  4. מוסיפים את החמאה המומסת ומקציפים עוד קצת. מסירים את הקערה מהמערבל.
  5. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, הקינמון והמלח. מוסיפים שליש מתערובות הקמח לקערה. מערבבים בכמה תנועות, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  6. מוסיפים מחצית מכמות השמנת החמוצה ומערבבים לעיסה אחידה.
  7. ממשיכים להוסיף כך לסירוגין עוד שליש מהקמח, את שאר השמנת החמוצה ואת שאר הקמח, ומערבבים קלות אחרי כל הוספה. העיסה הסופית צריכה להיות במרקם רך למדי, כמו שמנת מתוקה לפני ההקצפה.
  8. יוצקים לתבנית ואופים כ-45 דקות, עד שהלחם מזהיב ובמרכזו נוצר בקע. מוציאים ומצננים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 366.4 קק״ל 2931.3 קק״ל
פחמימות 51.0 גרם 408.2 גרם
שומן 15.6 גרם 125.0 גרם
נתרן 541.0 מ״ג 4327.7 מ״ג
חלבון 5.5 גרם 44.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.8 גרם
שומן רווי 9.1 גרם 73.0 גרם
כולסטרול 100.3 מ״ג 802.6 מ״ג
סידן 39.7 מ״ג 317.5 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
אשלגן 785.9 מ״ג 6287.0 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody