בוש קאבר דסקטופ

לחם כוסמין משגע – שדרגו את הסנדוויץ’ שלכם בבריאות

נכון שלהכין לחם לבד מצריך קצת עבודה, אבל במקרה הזה המאמץ לגמרי משתלם ואפילו בריא יותר! לחם כוסמין מנחם שיעשה פלאים לסנדוויץ' שלכם, במיוחד כשהוא חם מהתנור
נכון שלהכין לחם לבד מצריך קצת עבודה, אבל במקרה הזה המאמץ לגמרי משתלם ואפילו בריא יותר! לחם כוסמין מנחם שיעשה פלאים לסנדוויץ' שלכם, במיוחד כשהוא חם מהתנור
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    415
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.6 קק״ל 5804.2 קק״ל
    פחמימות 59.2 גרם 828.6 גרם
    שומן 15.9 גרם 222.2 גרם
    נתרן 782.0 מ״ג 10947.3 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 151.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 70.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 20.7 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 797.0 מ״ג
    סידן 26.4 מ״ג 369.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 218.2 מ״ג 3054.4 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 23.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    415
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 414.6 קק״ל 5804.2 קק״ל
    פחמימות 59.2 גרם 828.6 גרם
    שומן 15.9 גרם 222.2 גרם
    נתרן 782.0 מ״ג 10947.3 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 151.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 70.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 20.7 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 797.0 מ״ג
    סידן 26.4 מ״ג 369.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 218.2 מ״ג 3054.4 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 23.4 מ״ג
    סגור

לחם חם וטרי היישר מהתנור הוא אחד הפינוקים הפשוטים והטובים ביותר שיש. במתכון הזה של לחם כוסמין, תוכלו להכין כיכר שניתן לתלוש ממנה כדורים וליהנות מכריכים קטנים, טעימים ובריאים, או פשוט לטבול ברוטב בזמן הארוחה. אגב, תתכוננו להתאהב, כי אין כמו ללוש בצק של לחם כוסמין.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. שמים את שני סוגי הקמחים בקערת המיקסר עם וו לישה. מפוררים לתוכם את השמרים ומערבבים.
  2. מוסיפים את המים, השמן, הביצה, החלמון והסוכר ולשים 6 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את המלח ולשים עוד 4 דקות, עד שנוצר בצק גמיש ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.
  5. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים במשקל 60 גרם כל אחד ומניחים בתבנית עגולה עם נייר אפייה בתחתית. מניחים את הכדורים בצפיפות (שימו לב שצורת הכדור לא נהרסת) מכסים במגבת ומתפיחים עוד 45 דקות.
  6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  7. טורפים בקערה קטנה את הביצה עם המים ומברישים את כדורי הבצק. מפזרים מעט מלח גס מעל וטימין.
  8. מכניסים את התבנית לחלקו העליון של התנור. מוסיפים לתנור תבנית במדף התחתון ומוזגים לתוכה חצי כוס מים בזהירות. אופים 35 דק’ עד שהחלה זהובה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם כוסמין משגע – שדרגו את הסנדוויץ’ שלכם בבריאות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ‫גליה כהן‬‎

    לחם כוסמין מדהים

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    שאב

    מה זה חלקו העליון של התנור במדף העליון נשרף מייד, ולאן יתםח.

      Avatar
      מערכת Foody

      תלוי בסוג התנור. בתנור רגיל יש להניח את התבנית במדף האמצעי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות