לחם ללא לישה עם עגבניות ופיסטוקים

למה לקנות אם אפשר להכין לחם ב-15 דקות? איילת הירשמן מכינה לחם ללא לישה עם עגבניות ופיסטוקים שאופים בבית בקלי קלות. תתכוננו לקצור מחמאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן ומרפדים בנייר אפייה.
  2. שמים בקערה את הקמח, המלח והפפריקה ומערבבים.
  3. בקערה גדולה אחרת, שמים את הביצים וטורפים במטרפה ידנית, עד שמתקבל קרם תפוח.
  4. מוסיפים את היוגורט וטורפים בכמה תנועות קצרות.
  5. מוסיפים את תערובת היבשים לתערובת הרטובים ומערבבים רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  6. חוצים את עגבניות השרי, קוצצים את הפיסטוקים וקוצצים דק את הפטרוזיליה ומוסיפים לעיסה, מערבבים ויוצקים לתבנית.
  7. מגרדים בפומפייה את גבינת הפרמזן ומפזרים אותה מלמעלה.
  8. אופים במשך 45-40 דקות,  עד שהלחם מזהיב ומתייצב במרכזו. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית 15 דקות בטמפרטורת החדר. מגישים.

 

הערות

  • רצוי להשתמש ביוגורט שמן, לא פחות מ- 3% שומן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1517.5 קק״ל 1517.5 קק״ל
פחמימות 171.3 גרם 171.3 גרם
שומן 61.3 גרם 61.3 גרם
נתרן 4647.3 מ״ג 4647.3 מ״ג
חלבון 74.7 גרם 74.7 גרם
סיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 16.8 גרם 16.8 גרם
כולסטרול 791.9 מ״ג 791.9 מ״ג
סידן 776.3 מ״ג 776.3 מ״ג
ברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
אשלגן 2127.2 מ״ג 2127.2 מ״ג
אבץ 7.0 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    שרה ליכט

    הי מה אפשר לשים במקום עגבניות ופטרוזיליה?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody