לחמניות באן רכות במילוי בשר לכל המשפחה

רון יוחננוב מלמד איך מכינים לחמניות באן רכות ונימוחות ואיך מכינים להן מילוי בשר מושלם! מי אמר שהוא מתגעגע למזרח ולא קיבל?
רון יוחננוב מלמד איך מכינים לחמניות באן רכות ונימוחות ואיך מכינים להן מילוי בשר מושלם! מי אמר שהוא מתגעגע למזרח ולא קיבל?
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
53 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.2 קק״ל 3643.2 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 459.5 גרם
    שומן 6.8 גרם 135.9 גרם
    נתרן 684.0 מ״ג 13680.5 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 159.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 47.7 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 370.0 מ״ג
    סידן 14.1 מ״ג 282.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 111.3 מ״ג 2225.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.2 קק״ל 3643.2 קק״ל
    פחמימות 23.0 גרם 459.5 גרם
    שומן 6.8 גרם 135.9 גרם
    נתרן 684.0 מ״ג 13680.5 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 159.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 47.7 גרם
    כולסטרול 18.5 מ״ג 370.0 מ״ג
    סידן 14.1 מ״ג 282.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.7 מ״ג
    אשלגן 111.3 מ״ג 2225.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 22.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
53 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הלחמניות: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  2. מכסים ומניחים להתפחה כשעה.
  3. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים - מומלץ כל לחמנייה לחלק ל-50 גרם.
  4. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור, חותכים ניירות אפייה בגודל הלחמנייה (כמו שעושים עם הסופגניות) ומניחים כל כדור בצק על נייר אפייה ומתפיחים שוב כ-40 דקות עד שעה.

    מניחים כל כדור בצק על נייר אפייה ומתפיחים פעם שנייה. צילום: רון יוחננוב
    מניחים כל כדור בצק על נייר אפייה ומתפיחים פעם שנייה. צילום: רון יוחננוב

  5. קצת לפני סיום ההתפחה, מרתיחים מים בסיר אידוי ומניחים את הלחמניות בתוך סלסילת אידוי (יחד עם נייר האפייה) - חשוב להקפיד על מרווחים מאחר והלחמניות תופחות באידוי.
  6. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות עד שהלחמניות מוכנות. מקררים לפני שחותכים, ממלאים בתערובת הבשר על המינוט ומגישים.

    מניחים בסיר אידוי במרווחים, הלחמניות תופחות! צילום: רון יוחננוב
    מניחים בסיר אידוי במרווחים, הלחמניות תופחות! צילום: רון יוחננוב

  7. מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הצ’ילי, השום והג’ינג’ר ומקפיצים מעט.
  8. מוסיפים את הבשר ומערבבים עד שצבעו מתחלף לגמרי.
  9. שופכים פנימה את הרטבים ומערבבים היטב.
  10. בקערית מערבבים את הקורנפלור עם המים הקרים ושופכים לתוך המחבת.
  11. מערבבים ומבשלים היטב כ-5 דקות עד שכל הרוטב מסמיך.
  12. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, מגישים בתוך לחמניות הבאן עם תוספות (אפשר לגוון בתוספות ולשים מה שאתם אוהבים ומסתדר לכם בטעמים).

    לחמניות באן במילוי בשר מהיר. צילום: רון יוחננוב
    לחמניות באן במילוי בשר מהיר. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות באן רכות במילוי בשר לכל המשפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות