סנו רקע

לפנק ולהתפנק: חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

שרית נובק מכינה עוגיות מפצפוצי אורז קראנצ'ים עם חמאת בוטנים ושוקולד. חטיף ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף שהילדים לא יוכלו להפסיק לזלול, והכל רק מחמישה מצרכים!
שרית נובק מכינה עוגיות מפצפוצי אורז קראנצ'ים עם חמאת בוטנים ושוקולד. חטיף ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף שהילדים לא יוכלו להפסיק לזלול, והכל רק מחמישה מצרכים!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.4 קק״ל 2332.2 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 270.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 119.3 גרם
    נתרן 168.7 מ״ג 2024.9 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 47.8 גרם
    כולסטרול 1.3 מ״ג 16.0 מ״ג
    סידן 29.8 מ״ג 357.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 151.7 מ״ג 1819.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.4 קק״ל 2332.2 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 270.1 גרם
    שומן 9.9 גרם 119.3 גרם
    נתרן 168.7 מ״ג 2024.9 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 47.8 גרם
    כולסטרול 1.3 מ״ג 16.0 מ״ג
    סידן 29.8 מ״ג 357.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 151.7 מ״ג 1819.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור

יום שלישי גשום ואני מרגישה את המתח באוויר. הילדה טרודה. טלפונים בלי סוף, התלחששויות ואז זה מגיע: “אימא, אפשר לארח פה את הפעולה של הצופים היום?”

אההממממ… כן ברור מתוקה שלי… תני לי רגע רק לברוח מהבית…

בקיצור – אירחנו פה את הפעולה של הצופים. הילדה כל כך התרגשה, סידרה את החדר, את הסלון, את המטבח, מילאה קערות בחטיפים ובפירות ואז גם באה אלי ושאלה אם נספיק עוד להכין עוגיות.

כן ברור מתוקה שלי…

ועכשיו גם אתם מוזמנים ליהנות מהן

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכניסים את פצפוצי האורז לקערה.
  2. קוצצים גס את השוקולד הלבן ומכניסים לקערה חסינת חום.
  3. מוסיפים לשוקולד את חמאת הבוטנים ומניחים את הקערה מעל סיר אדים (בן-מארי). מערבבים ביחד מעל האדים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  4. שופכים את תערובת השוקולד על פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שכולם מכוסים.
  5. מכניסים את פצפוצי האורז לתוך תבניות מאפינס מנייר סנו סושי ומהדקים מעט.
  6. ממיסים את השוקולד המריר (אפשר במיקרו או על בן מארי).
  7. שופכים מעל כל אחד כפית מהשוקולד המריר ומיישרים. זורים מעט מלח מלמעלה.
  8. מכניסים למקרר להתייצבות של כשעתיים, מחלצים מהתבנית ומגישים.

    חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים. צילום: שרית נובק
    חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לפנק ולהתפנק: חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות