עוגת שוקולד פרווה עסיסית לקראת שבת

כל אחד צריך מתכון טוב לעוגת שוקולד שאפשר לאכול אחרי ארוחה בשרית. קבלו מתכון מנצח ב-4 שלבים קלים - עוגת שוקולד פרווה: העוגה המושלמת לסיום הארוחה וליד הקפה
כל אחד צריך מתכון טוב לעוגת שוקולד שאפשר לאכול אחרי ארוחה בשרית. קבלו מתכון מנצח ב-4 שלבים קלים - עוגת שוקולד פרווה: העוגה המושלמת לסיום הארוחה וליד הקפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
43 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    8626
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8626.3 קק״ל 8626.3 קק״ל
    פחמימות 991.5 גרם 991.5 גרם
    שומן 480.8 גרם 480.8 גרם
    נתרן 5641.2 מ״ג 5641.2 מ״ג
    חלבון 102.3 גרם 102.3 גרם
    סיבים תזונתיים 36.1 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 198.5 גרם 198.5 גרם
    כולסטרול 915.2 מ״ג 915.2 מ״ג
    סידן 774.7 מ״ג 774.7 מ״ג
    ברזל 34.1 מ״ג 34.1 מ״ג
    אשלגן 3283.7 מ״ג 3283.7 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    8626
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8626.3 קק״ל 8626.3 קק״ל
    פחמימות 991.5 גרם 991.5 גרם
    שומן 480.8 גרם 480.8 גרם
    נתרן 5641.2 מ״ג 5641.2 מ״ג
    חלבון 102.3 גרם 102.3 גרם
    סיבים תזונתיים 36.1 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 198.5 גרם 198.5 גרם
    כולסטרול 915.2 מ״ג 915.2 מ״ג
    סידן 774.7 מ״ג 774.7 מ״ג
    ברזל 34.1 מ״ג 34.1 מ״ג
    אשלגן 3283.7 מ״ג 3283.7 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור

אם גם אתם חושבים שקינוחי פרווה אף פעם לא ישתוו לקינוחים חלביים, וכשמדובר בשוקולד אתם בכלל לא מוכנים לשמוע, כנראה שפשוט עוד לא טעמתם את העוגה הזאת – עוגת שוקולד עם שוקולית, מעולה וטעימה להפליא, שתשבור לכם את כל המיתוסים.

ההכנה – פשוטה במיוחד ותדרוש בסך הכל רבע שעה מזמנכם, המתכון – לא יכול להיות ברור יותר, והטעם – פשוט תענוג. אם אתם חולמים על ביס מתוק ומנחם אחרי הארוחה, ועד היום לא מצאתם שום עוגת שוקולד פרווה שתספק אתכם, זו העוגה בשבילכם. בנוסף, היא נהדרת גם בתור עוגת שוקולד ליום הולדת, כשאתם רוצים ליהנות מארוחה בשרית חגיגית בלי לוותר על איכות הקינוח שיגיע בסופה. תהנו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
43 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


גנאש

מתכון חלבי


אופן הכנה

  1. בקערה שמים את כל היבשים ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את המים, השמן, ו-3 הביצים בהדרגה (ביצה אחת כל פעם ולערבב), מערבבים היטב לאיחוד הבלילה. יוצקים את הבלילה לתבנית מעט משומנת ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לכ-45 דק’ (לבדוק עם קיסם).
  2. בינתיים שהעוגה בתנור מכינים את ציפוי הגנאש: בסיר קטן / קלחת מחממים קצפת צמחית עד הופעת בועות (לא להביא לרתיחה סופית), מורידים מאש. מוסיפים את טבלאות השוקולד המריר שבורות לקוביות ומערבבים עד המסה וקבלת רוטב שוקולד אחיד, חלק ומבריק.
  3. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים אותה על רשת / תחתית, יוצקים מעליה את הגנאש לציפוי אחיד, מחכים מעט שתצטנן, חותכים ואוכלים בהרבה הנאה.
  4. מי שאוהב עוגה יותר לחה יכול לפני ציפוי הגנאש להרטיב את העוגה במעט שוקולית/נס קפה שהומס במים (עם כף).

    עוגת שוקולד פרווה. צילום: עדן טל
    עוגת שוקולד פרווה. צילום: עדן טל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד פרווה עסיסית לקראת שבת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    שילת

    אם הקצפת הורתחה לי ממש היא בסדר

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ לבדוק שלא נשרפה ושאין קרום

    Avatar
    בתיה גוטל

    טעימה בטירוף וקלה עוד יותר?

      Avatar
      מערכת Foody

      תכיני ותספרי לנו איך יצא 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות