מאפה שושנים מלוח עם פסטו וגבינות

מאפה שמרים ריחני בצורת זר שושנים, שמניחים באמצע השולחן וכל אחד תולש לו שושנה מלאה בפסטו וגבינות נמסות. מעדן אמיתי ומפואר, בלי הרבה עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

בצק

מריחה

מילוי גבינות

הברשה

אופן הכנה

  1. מתקינים במיקסר את וו הלישה, מעבירים את כל חומרי הבצק אל המיקסר, מלבד המלח ומפעילים במהירות נמוכה (MIN) למשך 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש על מהירות 1 עוד 7 דקות.
    שושנים פסטו1
    מוסיפים את החמאה לקערת המיקסר. צילום: נמרוד סונדרס

    שושנים פסטו3
    לשים את הבצק. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מתפיחים את הבצק: מוציאים את וו הלישה, מתקינים את מכסה הפלסטיק, מכוונים את חום המיקסר לדרגה 2 וטיימר למשך שעה.
    שושנים פסטו4
    מכוונים את חום המיקסר לדרגה 2. צילום: נמרוד סונדרס

    שושנים פסטו5
    מתפיחים את הבצק. צילום: נמרוד סונדרס

  3. מכינים את תערובת הגבינות: מערבבים את כל הגבינות בקערה וטועמים. אם חסר מלח, מוסיפים. מוסיפים את הביצה וטורפים.
  4. מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים למלבן דק וארוך. משטחים עליו את ממרח הפסטו ומעליו את הגבינות. מגלגלים לרולדה.
    שושנים פסטו6
    מרדדים את הבצק למלבן דק וארוך, משטחים עליו את תערובת הפסטו ומעליה את הגבינות. צילום: נמרוד סונדרס
    שושנים פסטו7
    צילום: נמרוד סונדרס
    שושנים פסטו8
    מגלגלים לרולדה. צילום: נמרוד סונדרס

    שושנים פסטו9
    צילום: נמרוד סונדרס

  5. משמנים את התבנית במעט חמאה. חותכים את הרולדה ל-10 שושנים בעובי אחיד, פחות או יותר.
  6. מניחים את השושנים בתבנית, כך שהן עומדות עם המילוי כלפי מעלה. מסדרים קודם את השכבה החיצונית ומתקדמים לשכבות הפנימיות.
    שושנים פסטו10
    מניחים את השושנים בתבנית, כך שהן עומדות עם המילוי כלפי מעלה. צילום: נמרוד סונדרס

    שושנים פסטו11
    צילום: נמרוד סונדרס

  7. עוטפים את התבנית בניילון נצמד רופף ומשאירים להתפחה נוספת של 30 דקות.
  8. בינתיים מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  9. מורידים את הניילון הנצמד מעל התבנית, טורפים את הביצה בקערה עם המים והמלח, מברישים את המאפה ואופים בתנור במשך 40 דקות, עד שהמאפה שחום ויפה.

    שושנים פסטו13
    מאפה שושנים פסטו נתלש חלומי! צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2536.3 קק״ל 2536.3 קק״ל
פחמימות 143.4 גרם 143.4 גרם
שומן 201.5 גרם 201.5 גרם
נתרן 12166.4 מ״ג 12166.4 מ״ג
חלבון 118.3 גרם 118.3 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרם
שומן רווי 92.9 גרם 92.9 גרם
כולסטרול 1148.2 מ״ג 1148.2 מ״ג
סידן 2573.9 מ״ג 2573.9 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 1081.1 מ״ג 1081.1 מ״ג
אבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar