מאפינס בננה וחמאת בוטנים
הגיע הזמן לפנק את עצמכם עם מאפינס רכים ואווריריים מלאים בשילוב האולטימטיבי של בננות וחמאת בוטנים. למאפינס בננה שלא דורש הרבה עבודה וישתלב נהדר ליד הקפה
הגיע הזמן לפנק את עצמכם עם מאפינס רכים ואווריריים מלאים בשילוב האולטימטיבי של בננות וחמאת בוטנים. למאפינס בננה שלא דורש הרבה עבודה וישתלב נהדר ליד הקפה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.8 קק״ל 2301.8 קק״לפחמימות 25.9 גרם 311.2 גרםשומן 7.0 גרם 84.4 גרםנתרן 89.7 מ״ג 1075.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.9 גרםשומן רווי 1.8 גרם 21.6 גרםכולסטרול 51.5 מ״ג 617.8 מ״גסידן 47.2 מ״ג 566.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 186.3 מ״ג 2236.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות192
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.8 קק״ל 2301.8 קק״לפחמימות 25.9 גרם 311.2 גרםשומן 7.0 גרם 84.4 גרםנתרן 89.7 מ״ג 1075.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.5 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.9 גרםשומן רווי 1.8 גרם 21.6 גרםכולסטרול 51.5 מ״ג 617.8 מ״גסידן 47.2 מ״ג 566.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 186.3 מ״ג 2236.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.7 מ״גסגור
מי לא אוהב מתכונים שבהם מערבבים הכל ביחד, אופים ויוצאים מאכלים נהדרים? מתכון קל של מאפינס בננה עם חמאת בוטנים עשירה ויוגרט – מנה שהיא ארוחת ביניים בפני עצמה עם פחמימות, שומנים וחלבונים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 192 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר חום כהההחלפה לדבשחזרה לסוכר חום כהה1/3 כוס דבש
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 בננות בינוניות
-
1/2כוס או 120 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
2 ביצים L
-
1גביע או 180 גרם יוגורט כבשים
ציפוי
-
1 חבילה בננה צ’יפסלא חובה
אופן הכנה
- מחחמים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה.
- בקערה נפרדת מועכים בננות עם מזלג, מוסיפים חמאת בוטנים, ביצים ויוגורט וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הבננות לתערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית שקעים עד 3/4 מגובה השקעים. מפזרים מעל מעט בננה מיובשת.
- אופים 25-20 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
אופן הכנה
- מחחמים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה.
- בקערה נפרדת מועכים בננות עם מזלג, מוסיפים חמאת בוטנים, ביצים ויוגורט וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואחידה.
- יוצקים את תערובת הבננות לתערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית שקעים עד 3/4 מגובה השקעים. מפזרים מעל מעט בננה מיובשת.
- אופים 25-20 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
במקום סודה לשתייה מה אפשר לשים?
אין לזה תחליף, אפשר לוותר הפעם