מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות
מחפשים גיוון לארוחת הערב לילדים? מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות הוא התשובה בשבילכם. שילוב אהוב של פסטה, גבינות ורוטב עגבניות. מנה נהדרת גם למבוגרים
מחפשים גיוון לארוחת הערב לילדים? מאפינס ספגטי עם רוטב עגבניות וגבינות הוא התשובה בשבילכם. שילוב אהוב של פסטה, גבינות ורוטב עגבניות. מנה נהדרת גם למבוגרים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״לפחמימות 176.9 גרם 176.9 גרםשומן 137.2 גרם 137.2 גרםנתרן 3529.7 מ״ג 3529.7 מ״גחלבון 154.9 גרם 154.9 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרםשומן רווי 80.7 גרם 80.7 גרםכולסטרול 914.8 מ״ג 914.8 מ״גסידן 2297.0 מ״ג 2297.0 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 615.4 מ״ג 615.4 מ״גאבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2562
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2562.1 קק״ל 2562.1 קק״לפחמימות 176.9 גרם 176.9 גרםשומן 137.2 גרם 137.2 גרםנתרן 3529.7 מ״ג 3529.7 מ״גחלבון 154.9 גרם 154.9 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרםשומן רווי 80.7 גרם 80.7 גרםכולסטרול 914.8 מ״ג 914.8 מ״גסידן 2297.0 מ״ג 2297.0 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 615.4 מ״ג 615.4 מ״גאבץ 8.2 מ״ג 8.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2562 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
1 חבילה פסטה ספגטימזרח מערב
-
50 גרם חמאהמומסת
-
2 ביצים L
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
מלית
-
1גביע או 250 גרם קוטג’
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
-
1 קופסת שימורים רוטב עגבניות מוכן
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגוררת דק
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
- מוסיפים לסיר עם הספגטי המסונן חמאה, ביצים וגבינה ומערבבים היטב.
- לוקחים קבוצת ספגטי, מניחים בשקע של תבנית שקעים, לוחצים ומעצבים לצורת קן. ממשיכים עם יתר השקעים.
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה קוטג’, גבינת פרמז’ן ורוטב עגבניות.
- מחלקים את המלית באופן אחיד בין השקעים.
- מפזרים מעל גבינת מוצרלה ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה (לא עד הסוף) ומסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
- מוסיפים לסיר עם הספגטי המסונן חמאה, ביצים וגבינה ומערבבים היטב.
- לוקחים קבוצת ספגטי, מניחים בשקע של תבנית שקעים, לוחצים ומעצבים לצורת קן. ממשיכים עם יתר השקעים.
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה קוטג’, גבינת פרמז’ן ורוטב עגבניות.
- מחלקים את המלית באופן אחיד בין השקעים.
- מפזרים מעל גבינת מוצרלה ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
מה אפשר במקום גבינות?
היי, במתכון זה אין אפשרות להחליף את הגבינות, מדובר בכוסות ספגטי שהן מעין פשטידות גבינה קטנות