רקע סימנס

מאפינס שקדים ודבש – ארוחת בוקר של שנה חדשה

מאפים שיעשו לכם בוקר מתוק במיוחד! מאפינס רכים ונימוחים עם דבש ושקדים קראנצ'יים וחמוציות, שהכי כיף לזלול עם הקפה של הבוקר או כשצריך בוסט אנרגיה במהלך היום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

מאפינס

קישוט

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם בקערה גדולה ללא מיקסר) מערבבים את הביצים עם הסוכר.
  2. מוסיפים בזרם דק את הדבש, החמאה המומסת, הווניל והרוויון וממשיכים לבחוש.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת השקדים ואבקת האפייה.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים בפעמיים-שלוש עד איחוד.
  5. מוסיפים את החמוציות (אם אוהבים) לערבוב קצר עד שהן מפוזרות יפה בתערובת.
  6. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים את השקעים בתבנית (אפשר גם לשים בשקעים עטרות נייר למאפינס).
  7. מוזגים את התערובת לשקעים, מקשטים בשקדים פרוסים ומכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס זהובים ויפים מלמעלה וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם מעט פירורים לחים).
  8. מוציאים את המאפינס מהתנור ומוזגים על כל אחד מהם, בעודם חמים, כ-1 כף דבש.
  9. מחלצים מהשקעים לאחר צינון.

    מוזגים על כל אחד מהמאפינס, בעודם חמים, ככף דבש, מצננים ומחלצים
    מוזגים על כל אחד מהמאפינס, בעודם חמים, בערך כף דבש, מצננים ומחלצים

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 232.9 קק״ל 2794.4 קק״ל
פחמימות 42.8 גרם 513.9 גרם
שומן 6.3 גרם 75.5 גרם
נתרן 51.4 מ״ג 616.9 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 36.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.8 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 40.5 גרם
כולסטרול 55.5 מ״ג 665.6 מ״ג
סידן 40.9 מ״ג 490.8 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
אשלגן 68.9 מ״ג 826.4 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    Yehudit

    שלום😊 האם אפשר להכין את העוגה הזאת כמו עוגה אחת גדולה בתבנית עגולה (כמין עוגת יום הולדת)? או שזה עלול לא להאפות לי טוב?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אפשר בהחלט להכין את הבלילה ולאפות בתבנית אחת עגולה. אם נשארת בלילה אפשר להכין עוד כמה קאפקייקס קטנים. בהצלחה!

הצג עוד