מוס יוגורט ופרג בתוספת תותים ברוטב בלסמי

קינוח מעניין ולא שגרתי שיטריף את האורחים שלכם! מוס יוגורט מתוק מנוקד בפרג ומעליו תותים שמתבשלים בסוכר וחומץ בלסמי. סיומת לא שגרתית לארוחה וטעימה בטירוף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

תותים

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר והפרג עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מוסיפים את היוגורט ומקציפים עוד כדקה.
  3. מחלקים את הקצפת לכוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד (אפשר להכין גם יומיים מראש ולשמור במקרר).
  4. לפני ההגשה: מערבבים בקערה את התותים עם הסוכר והחומץ הבלסמי. משהים כ-5 דקות עד שהסוכר נמס.
  5. על כל כוס מוס מוזגים 2 כפות מסלט התותים עם מעט מהנוזלים ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 80.9 קק״ל 485.3 קק״ל
פחמימות 14.9 גרם 89.5 גרם
שומן 1.6 גרם 9.4 גרם
נתרן 15.5 מ״ג 93.1 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 11.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.9 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 5.9 גרם
כולסטרול 4.5 מ״ג 27.0 מ״ג
סידן 58.3 מ״ג 349.6 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
אשלגן 101.8 מ״ג 611.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה על ההערה. המתכון עודכן.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody