סנו רקע

מופלטה עם טריק

מופלטה עם טריק פשוט שיעזור לכם להכין את ערב המימונה הכי טעים שיש! מי לא אוהב מופלטות בתום הפסח? אז קבלו מתכון פשוט עם טריק שיעשה לכם את החג
מופלטה עם טריק פשוט שיעזור לכם להכין את ערב המימונה הכי טעים שיש! מי לא אוהב מופלטות בתום הפסח? אז קבלו מתכון פשוט עם טריק שיעשה לכם את החג
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.9 קק״ל 3798.0 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 772.3 גרם
    שומן 0.6 גרם 22.7 גרם
    נתרן 205.0 מ״ג 7788.4 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 108.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 30.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 4.3 מ״ג 164.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 28.2 מ״ג 1071.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    100
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.9 קק״ל 3798.0 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 772.3 גרם
    שומן 0.6 גרם 22.7 גרם
    נתרן 205.0 מ״ג 7788.4 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 108.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 30.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 4.3 מ״ג 164.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 28.2 מ״ג 1071.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
קובי אדרי
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה שמים את הקמח, הסוכר, המלח והשמרים ומוזגים מים בהדרגה ולשים במשך 5 דקות עד שמתגבש בצק.
  2. מכסים עם כיסוי ניילון עם גומי ומתפיחים 20 דקות.
  3. לוקחים את הבצק עם שמן בידיים ומכדררים כדורים קטנים תלוי בגודל המחבת שתשתמשו. אם המחבת היא לא ענקית אז כדורים קטנטנים, כמו כדורי פינג פונג, אם המחבת גדולה מאוד אז מעט יותר גדול.
  4. שמים את כל הכדורים בקופסת פלסטיק עם שמן ומכסים.
  5. טריק: לוקחים נייר אפייה שמים על השיש לוקחים כדור בצק ושמים במרכז, לוקחים עוד נייר אפייה ומכסים מתחילים לרדד עד שנהיה דק כמו דף.
  6. מחממים מחבת על אש קטנה. מוסיפים מעט חמאה, בשביל המופלטה הראשונה. ברגע שטיפונת נהיה לה צבע הופכים ועליה שמים עוד אחת. כל אחת בערך דקה, הופכים שמים עוד אחת, שוב הופכים, עד שמסיימים את כל הכמות.
  7. מגישים עם חמאה ודבש ושיהיה חג מימונה שמח!

    מופלטה עם טריק
    מופלטה עם טריק. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות