
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
אף אחד לא מאמין לי כשאני מספרת שאני מכינה מטבוחה מדהימה בחצי שעה. בבתים מרוקאיים מבשלים את המטבוחה חמש שעות, אבל אני מצאתי טריק איך להכין אותה בזריזות ולא להתפשר על הטעם.
מצרכים
אופן הכנה
- קוצצים את העגבניות במעבד מזון לחתיכות גסות או חותכים לקוביות עם סכין חדה.
- קוצצים את הפלפל החריף ואת שיני השום לקוביות קטנות, עם סכין או במעבד מזון.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
- מצננים ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
5
מנות
קלוריות
215.3
קק״ל
1076.7
קק״ל
פחמימות
15.3
גרם
76.6
גרם
שומן
13.7
גרם
68.7
גרם
נתרן
645.3
מ״ג
3226.5
מ״ג
חלבון
4.3
גרם
21.7
גרם
סיבים תזונתיים
5.8
גרם
28.9
גרם
שומן רווי
1.8
גרם
8.9
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
62.3
מ״ג
311.5
מ״ג
ברזל
1.7
מ״ג
8.3
מ״ג
אשלגן
1143.9
מ״ג
5719.5
מ״ג
אבץ
0.9
מ״ג
4.4
מ״ג
תגובות (2)
לא הבנתי איפה הטריק פה? עגבניות לא מצטמצמות ב 20 דקות
היי לילך, יונית צוקרמן הגתה את המתכון והאמת שטעמנו וזה יוצא מדהים! ממליצים בחום לנסות ולהתפלא איך יוצאת מטבוחה בחצי שעה