סלט מטבוחה בחצי שעה של יונית צוקרמן

מטבוחה מדהימה בחצי שעה? יש דבר כזה. יונית צוקרמן מוכיחה שאפשר להכין מטבוחה בזריזות בלי להתפשר על הטעם. בואו ללמוד את הטריק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

אף אחד לא מאמין לי כשאני מספרת שאני מכינה מטבוחה מדהימה בחצי שעה. בבתים מרוקאיים מבשלים את המטבוחה חמש שעות, אבל אני מצאתי טריק איך להכין אותה בזריזות ולא להתפשר על הטעם.

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את העגבניות במעבד מזון לחתיכות גסות או חותכים לקוביות עם סכין חדה.
  2. קוצצים את הפלפל החריף ואת שיני השום לקוביות קטנות, עם סכין או במעבד מזון.
  3. מחממים את שמן הזית בסיר רחב, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
  5. מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
  6. מצננים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 215.3 קק״ל 1076.7 קק״ל
פחמימות 15.3 גרם 76.6 גרם
שומן 13.7 גרם 68.7 גרם
נתרן 645.3 מ״ג 3226.5 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 21.7 גרם
סיבים תזונתיים 5.8 גרם 28.9 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 62.3 מ״ג 311.5 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 1143.9 מ״ג 5719.5 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    לילך מנטש

    לא הבנתי איפה הטריק פה? עגבניות לא מצטמצמות ב 20 דקות

      Avatar
      Foody Foody

      היי לילך, יונית צוקרמן הגתה את המתכון והאמת שטעמנו וזה יוצא מדהים! ממליצים בחום לנסות ולהתפלא איך יוצאת מטבוחה בחצי שעה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody