הכינו את הכפיות! מלבי קוקוס משפחתי עם תותים של רחלי קרוט

קינוח מלבי בתבנית גדולה, לכל המשפחה או האורחים, בגרסה מבוססת קוקוס. גם פרווה, גם טבעוני וגם טעים בטירוף, ממש כמו הגרסה החלבית
קינוח מלבי בתבנית גדולה, לכל המשפחה או האורחים, בגרסה מבוססת קוקוס. גם פרווה, גם טבעוני וגם טעים בטירוף, ממש כמו הגרסה החלבית
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    940
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 939.7 קק״ל 939.7 קק״ל
    פחמימות 174.1 גרם 174.1 גרם
    שומן 10.8 גרם 10.8 גרם
    נתרן 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 331.3 מ״ג 331.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    940
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 939.7 קק״ל 939.7 קק״ל
    פחמימות 174.1 גרם 174.1 גרם
    שומן 10.8 גרם 10.8 גרם
    נתרן 13.4 מ״ג 13.4 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 2.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 42.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 331.3 מ״ג 331.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


מלבי

רוטב ופירות


אופן הכנה

  1. בקערה בינונית שמים את המים והקורנפלור ומערבבים היטב עד שאין גושים יותר.
  2. בסיר בינוני-גדול שמים קרם קוקוס, מים מעורבבים מהיטב עם קורנפלור, סוכר, מי ורדים ותמצית וניל.
  3. מבשלים על קטנה-בינונית ודואגים כל הזמן לטרוף את הקרם עד שנוצר מרקם שמזכיר דני. חשוב מאוד להמשיך לטרוף עד שהקרם מסמיך אחרת הוא לא יתייצב במקרר.
  4. מעבירים לתבנית, ממתינים 10 דקות ורק אז עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות עד שהמלבי קר לגמרי.
  5. מכינים רוטב: במעבד מזון טוחנים מחצית מהתותים ביחד עם אבקת סוכר ומיץ לימון עד לקבלת רוטב חלק.
  6. שופכים את הרוטב על המלבי הקר ומפזרים למעלה בנדיבות תותים נוספים.
  7. מעטרים בקוקוס קלוי ומגישים קר.

הערות

  • אפשר לפזר מעל המלבי והתותים (בנוסף או במקום לקוקוס) גם בוטנים מסוכרים קצוצים גס
  • אם אתם לא אוהבים מי ורדים אפשר לותר עליהם
  • לגרסה חלבית ממירים את קרם הקוקוס בשמנת מתוקה 32% או 38%
  • אפשר להשתמש בתותים, פטל, דובדבנים או קוביות מנגו. כל פרי רך שאוהבים יעבוד פה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכינו את הכפיות! מלבי קוקוס משפחתי עם תותים של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    מעיין

    הכנתי רק את המלבי בלי הרוטב – בדיוק לפי הכמויות, והשתמשתי בכוסות מדידה ומשקל מטבח. גם אחרי לילה במקרר, המלבי יצא די נוזלי ולא יציב כמו עם מתכונים (טבעוניים) אחרים שניסיתי… אישית אני חושבת שיש יותר מידי מים במתכון, כנראה דיללו אותו. הטעם עצמו טעים – זה פשוט פחות מלבי ויותר פודינג

    Avatar
    יפה אסייג

    האם אפשר להקפיא ולכמה זמן

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יפה, עדיף שלא, אבל אפשר עד שבוע ולהפשיר במקרר כמה שעות לפני ההגשה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות