מלך מלכי המזרח – נתח סלמון בסאקה וג’ינג’ר

גוונו את התפריט עם מתכון לסלמון במשרה של סאקה, ג'ינג'ר, דבש, סויה ושום. מנה מצויינת וקלילה לארוחת צהריים או ערב שאפשר להגיש עם אורז או תוספת אחרת שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

סלמון

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את הסאקה, הג’ינג’ר, הדבש והסויה ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים לקערה את נתחי הסלמון ומשרים במשך כ-20 דקות לפחות (אפשר יותר).
  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנתחים במשך כמה דקות מכל צד, עד שהדג מתחיל להחליף את צבעו.
  4. מוסיפים למחבת את המשרה ומצמצמים במשך כמה דקות. הופכים שוב את הנתחים כדי שיקבלו את הרוטב משני הצדדים.
  5. מפזרים מעל שומשום שחור ובצל ירוק ומגישים על מצע אורז.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 442.0 קק״ל 884.0 קק״ל
פחמימות 57.8 גרם 115.6 גרם
שומן 20.9 גרם 41.8 גרם
נתרן 170.5 מ״ג 340.9 מ״ג
חלבון 8.5 גרם 16.9 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 4.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 42.5 מ״ג 85.0 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 231.5 מ״ג 463.0 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    יפה גרינברג

    תודה על האתר קניתי סלמון ולא ידעתי מה לעשות איתו כעת אדע תודה יפה גרינברג

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody