מלכות הט”ו בשבט שלכם – עוגיות שיבולת שועל עם בננה ופירות יבשים

לא צריך לחכות לט״ו בשבט כדי להכין עוגיות שיבולת שועל עם בננה ופירות יבשים. עוגיות מלאות בבריאות וטעם, נהדרות כנשנוש בין הארוחות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. טוחנים את הבננה, חלמונים ושיבולת שועל בבלנדר למחית אחידה.
  3. מוסיפים קמח, פירות יבשים, קינמון, מלח ואבקת אפייה ומערבלים ערבול קצר.
  4. מעבירים מהתערובת לתבנית אפייה בעזרת כף גלידה ומרווחים ביניהן כדי שלא ידבקו באפייה. 
  5. מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות. מצננים ומגישים.

כדורי אנרגיה קטנטנים: גם מספקים את החשקים וגם בריאים!

עוגיות שיבולת שועל, טחינה ותמרים שכייף לכרסם בדרך לבית הספר

עוגיות מהירות עם תמרים ואגוזים וקינמון

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 51.0 קק״ל 1020.3 קק״ל
פחמימות 5.8 גרם 115.5 גרם
שומן 0.8 גרם 16.4 גרם
נתרן 41.8 מ״ג 836.4 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 21.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.5 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
כולסטרול 20.6 מ״ג 412.3 מ״ג
סידן 6.5 מ״ג 129.1 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 3.5 מ״ג
אשלגן 57.4 מ״ג 1147.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar